Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Συμβουλές για σωστές αγορές

Συμβουλές για σωστές αγορές


Από αύριο, Δευτέρα, ξεκινούν επίσημα οι χειμερινές εκπτώσεις 2016. Θα διαρκέσουν από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 29 Φεβρουαρίου και είναι ευκαιρία να κάνουμε τις αγορές μας.

Υπάρχουν κάποιες μικρές συμβουλές για σωστές αγορές και καλό θα είναι να τις έχουμε υπόψιν κατά την εξόρμησή μας στα μαγαζιά.· Αρχικά καλό είναι να ορίσουμε το ποσό που είμαστε διατεθειμένοι να ξοδέψουμε, για να μην παρασυρθούμε σε σπατάλες.

· Κάντε μια λίστα με τα πράγματα που χρειάζεστε ώστε να αποφύγετε τις άσκοπες αγορές.

· Κάντε έρευνα αγοράς και συγκρίνετε τιμές.

· Επενδύστε σε βασικά κομμάτια. Βασικά και διαχρονικά, που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια. Μην παρασύρεστε από εφήμερες τάσεις η τουλάχιστον μην ξοδεύετε πολλά χρήματα για κομμάτια που μπορεί του χρόνου να είναι εκτός μόδας.

· Λίγα και καλά. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσετε ποιοτικά κομμάτια σε καλές τιμές.

· Κρατήστε την απόδειξη από κάθε αγορά σας για να μην έχετε πρόβλημα σε περίπτωση αλλαγής.

Προτιμήστε τα ελληνικά προϊόντα και τις μικρές επιχειρήσεις που έχουν περισσότερη ανάγκη από τη στήριξή μας.Σας εύχομαι καλές αγορές!⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Tips

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

6 σχόλια:

 1. Πολύ χρήσιμο το post σου! Είχα ξεχάσει ότι αρχίζουν εκπτώσεις αυτή την εποχή! Οπότε λέω να το εκμεταλλευτώ, πάντα με σύνεση όμως.... ελπίζω! Τα φιλιά μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μακάρι να γίνουν καλές εκπτώσεις και να μπορέσουν όλοι να κάνουν τις αγορές τους...
   Πολλά φιλιά! ♡

   Διαγραφή
 2. Πάντα τέτοια εποχή βγαίνουμε εκτός προϋπολογισμού, χρήσιμες οι συμβουλές σου και θα προσπαθήσω να τις τηρήσω, ειδικά αυτό με τη λίστα, ελπίζω να με συγκρατήσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ ότι βγαίνουμε εκτός γιατί παρασυρόμαστε από το όλο κλίμα.Η αλήθεια είναι ότι η λίστα βοηθάει πολύ, όπως και στα καθημερινά ψώνια π.χ στο σούπερ μάρκετ.

   Διαγραφή
 3. Η αλήθεια είναι ότι ξεφεύγω στις εκπτώσεις όμως όταν δεν αγοράζω κάτι το μετανιώνω μετά γιατί σκέφτομαι πόσο καλή τιμή είχε χαχα..
  http://www.studyaboutfashion.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και το χειρότερο είναι να επιστρέφεις αργότερα και να έχει εξαντληθεί...

   Διαγραφή