Μια πολύ εύκολη συνταγή για αφράτο και πεντανόστιμο ελιόψωμο, ιδανικό πρωινό για την περίοδο της νηστείας που διανύουμε.
Υλικά:
2 φαρινάπ
2 κουτιά μπύρας (2x500ml)
1 κούπα ελιές ψιλοκομμένες
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ αλάτι
λίγο ελαιόλαδο (1 φλ.του καφέ)
Ανακατεύουμε μέσα σε μια λεκάνη όλα μας τα υλικά μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τη ζύμη με το χέρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 1/2 ώρα μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Καλή Επιτυχία!!!
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία DIY
Γίνε μέλος στο bl♡g μου
Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Πολύ νόστιμο... και κυρίως εύκολο και γρήγορο.... Μια παραλλαγή θα προτείνω..... ψιλοκομμένη πιπεριά... κόκκινη ή πράσινη ανάλογα τι θέλει ο καθένας... Φιλάκια!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην επόμενη φορά θα προσθέσω και πιπεριά,καλή ιδέα!!!
ΔιαγραφήΠολλά φιλιά ;-)