photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Τι μαγιό να επιλέξω;


Το ερώτημα που μας απασχολεί κάθε καλοκαίρι και όχι άδικα αφού οι επιλογές στην αγορά είναι άπειρες και πολλές φορές δεν ξέρουμε σε ποιο να καταλήξουμε. Φυσικά θα πρέπει πάνω από όλα να μας αρέσει και να μας κάνει να νιώθουμε άνετα. Αυτός είναι και ο βασικός κανόνας, όμως υπάρχουν και μερικές συμβουλές που μας βοηθάνε να διαλέξουμε το "ιδανικό", αυτό δηλαδή που θα κολακεύει το σώμα μας, θα καταφέρει να κρύψει τις ατέλειες και να αναδείξει τα δυνατά μας σημεία.


Oλόσωμο

Τα ολόσωμα που πολλές από εμάς σνομπάραμε, αποτελούν hot trend και φέτος το καλοκαίρι και πραγματικά με έχουν κάνει και εμένα, που δήλωνα φανατική οπαδός του μπικίνι, να αναθεωρήσω, αφού έχουν κυκλοφορήσει τόσο θηλυκά και σέξι κομμάτια που χαρίζουν μοναδικές εμφανίσεις στην παραλία. Ταιριάζουν ιδανικά σε ψιλόλιγνες σιλουέτες όμως υπάρχουν αρκετές επιλογές για να τονίσουμε ή να καμουφλάρουμε τα σημεία που θέλουμε.

Rosa Faia - Triumph




Οι κάθετες ρίγες αδυνατίζουν και χαρίζουν ύψος όπως και ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ αρκεί να μην υπάρχει υπερβολικά μεγάλο στήθος. Ένα ντραπέ ολόσωμο μπορεί να καμουφλάρει τέλεια την κοιλίτσα.


Calzedonia - Marks & Spencer - Sugarfree


Έντονα χρώματα, πολύχρωμα σχέδια, φλοράλ, γεωμετρικά μοτίβα, δεσίματα στο μπούστο αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και κερδίζουν τις εντυπώσεις!

La Playa - Yamamay - H&M - Solano
La Playa - Yamamay - H&M - Solano



Το κλασικό και διαχρονικό μαύρο ολόσωμο δεν δείχνει πλέον τόσο συντηρητικό αφού κυκλοφορούν πολύ θηλυκά σχέδια με εντυπωσιακή πλάτη, συνδυασμούς υφασμάτων,κορδόνια και σέξι cut outs!



Mπικίνι


Το μπικίνι ήταν είναι και θα είναι στην κορυφή των προτιμήσεων και εκεί επίσης υπάρχουν πολλές επιλογές. Ένας βασικός λόγος που το μπικίνι κερδίζει το ολόσωμο είναι ότι μπορείς να πετύχεις καλύτερο μαύρισμα. Επίσης ανάλογα με το σωματότυπο μπορείς να επιλέξεις αυτό που θα σε κολακεύει περισσότερο.

Erka


Για το πάνω μέρος του μπικίνι αν έχεις μικρό στήθος μπορείς να επιλέξεις ένα κομμάτι με ενίσχυση, σε τριγωνάκι αλλά και στράπλες. Προτίμησε έντονα prints και χρώματα. Bολάν, κρόσσια, φρου φρου και γενικά  διάφορα διακοσμητικά, προσθέτουν όγκο και ενδείκνυνται σε αυτή την περίπτωση.


Oysho


Αντίθετα για τις κοπέλες με πλούσιο μπούστο η ιδανική επιλογή είναι ένα μονόχρωμο bikini top χωρίς ενισχύσεις και διακοσμητικά. Το βασικό σε αυτή την περίπτωση είναι η καλή στήριξη ώστε να αναδεικνύεται όμορφα το σημείο γι αυτό και η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα top σε στιλ σουτιέν που θα σας δίνει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που χρειάζεστε.




Club Neuf - Pink Woman
Club Neuf - Pink Woman



Για το κάτω μέρος του μπικίνι μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό σλιπ ή κάτι πιο εντυπωσιακό με λεπτομέρεια στο πλάι (κρίκους, κορδονάκια, διαφάνειες κτλ.)  ένα brazil για πιο τολμηρές εμφανίσεις η ένα ψηλόμεσο για pin up στυλ.

BluePoint - H&M - Oysho
BluePoint - H&M - Oysho

Και εδώ ισχύει ότι ανάλογα με το αν θέλουμε να τονίσουμε η να καμουφλάρουμε την περιοχή επιλέγουμε σε κάθε περίπτωση χρώματα,σχέδια και στυλ που μας κολακεύουν.





Εσείς τι μαγιό έχετε επιλέξει για φέτος το καλοκαίρι?


⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Fashion

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες επιλογές! Αυτό το καλοκαίρι αγόρασα ένα ολόσωμο το οποίο και φόρεσα προχθές και ενιωθα πολύ περίεργα όταν το φορούσα, έχω συνηθίσει με μπικίνι ολα αυτα τα χρόνια και μου φαινεται περίεργο!

    Γιώτα
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ έχω συνηθίσει σε μπικίνι και παρόλο που ενθουσιάζομαι με τα ολόσωμα που κυκλοφορούν δεν έχω τολμήσει ακόμα την αλλαγή :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον άρθρο!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο άρθρο! μου αρέσουν τα ολόσωμα μαγιό αλλά δεν τα αντέχω πάνω μου!
    Φιλιάααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ...σημασία έχει να νιώθεις άνετα με αυτό που φοράς
      Φιλάκια!

      Διαγραφή