photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Πινέλα μακιγιάζ e.l.f., ecotools, miomare



Για ένα όμορφο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ θα πρέπει να βρούμε τα κατάλληλα πινέλα για τις ανάγκες μας και να τα αξιοποιούμε σωστά. Πάμε να δούμε τη δική μου συλλογή και να σας πω ποια από αυτά έχω ξεχωρίσει.


Όλα τα πινέλα τα έχω αρκετό καιρό στη συλλογή μου οπότε τα έχω τεστάρει αρκετά ώστε να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για την ποιότητά τους.




e.l.f.

e.l.f.
e.l.f. makeup brushes



Τα πινέλα της e.l.f. ήταν από τις πρώτες μου αγορές, και αφορμή γι'αυτή την παραγγελία ήταν ο ντόρος που είχε γίνει εκείνο το διάστημα σε blogs και youtube για το e.l.f. Studio Powder Brush (το δεύτερο από αριστερά) το οποίο οι περισσότερες χρησιμοποιούσαν για να απλώνουν το foundation και υποστήριζαν ότι έδινε ένα καταπληκτικό και πολύ φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Τα συγκεκριμένα πινέλα τα έχω στην κατοχή μου πάνω από 2 χρόνια και η παραπάνω φωτογραφία ανακαλύφθηκε τυχαία στο αρχείο μου και μάλιστα είχα κρατήσει και σημείωση για τις λεπτομέρειες της παραγγελίας (προφητική σκέψη για αυτό το post 😉). 



Το πακέτο ήταν σε άψογη κατάσταση, -κάθε πινέλο ήταν σε δική του ξεχωριστή θήκη- και το παρέλαβα μέσω ταχυδρομείου σε 10 εργάσιμες μέρες. 

Η παραγγελία μου περιελάμβανε τα

e.l.f. Studio Small Stipple Brush

e.l.f. Studio Powder Brush

e.l.f. Studio Blush Brush

e.l.f. Studio Contour Brush

e.l.f. Essential Eye Shadow Brush




***Όλα τα παραπάνω υπάρχουν ακόμη στο site της εταιρείας και έχω ενσωματώσει τα αντίστοιχα links για περισσότερα reviews και τιμές***



    e.l.f.  Small Stipple Brush - Blush Brush - Contour Brush - Essential Eye Shadow Brush
    e.l.f.
    Small Stipple Brush - Blush Brush - Contour Brush - Essential Eye Shadow Brush


    Αισίως έχουν επιβιώσει μέχρι σήμερα τα 4 από τα 5 πινέλα και το πρώτο που εγκατέλειψε ήταν το Powder Brush...Όχι ότι δεν έβγαλε τα λεφτά του (όλα τα πινέλα της e.l.f. είναι πολύ οικονομικά) αλλά ήταν το αγαπημένο μου και μετάνιωσα που δεν είχα πάρει και δεύτερο για backup.Το χρησιμοποιούσα για να απλώνω το foundation στο πρόσωπό μου και σίγουρα ήταν αυτό που κακοποιήθηκε περισσότερο από τα υπόλοιπα (πιο συχνή χρήση και πλύσιμο) οπότε μετά από ένα χρόνο περίπου άρχισε να μου μαδάει σε υπερβολικό βαθμό και πήγε στα σκουπίδια. 
    Το Small Stipple Brush το χρησιμοποιώ για να τοποθετώ το concealer αλλά δυστυχώς και αυτό έχει αρχίσει να ξεψυχάει πάνω στο πρόσωπό μου και σύντομα θα πάει να συναντήσει το Powder Brush.
    Για το μακιγιάζ των ματιών τώρα το Contour Brush δεν με έχει βολέψει καθόλου , είναι αρκετά δύσκαμπτο για contouring, ενώ το Essential Eye Shadow Brush είναι από τα αγαπημένα μου για να απλώνω τις σκιές.
      



    Ecotools

    Ecotools



    Η επόμενη προσθήκη στη συλλογή μου ήταν αυτό το Travel Size set από την Ecotools το οποίο ανακάλυψα σε ένα περίπτερο ομορφιάς στη ΔΕΘ γύρω στα 14-15€ αν θυμάμαι καλά (σε Ebay και iHerb τα βρίσκετε πολύ πιο οικονομικά) και το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη καθώς είχα ακούσει τα καλύτερα για τα πινέλα αυτής της εταιρείας.
    Τα Ecotools είναι cruelty free και κατασκευάζονται από bamboo και ανακυκλώσιμα υλικά.Το συγκεκριμένο Five Piece Set αποτελείται από 3 travel size πινέλα και ένα mini kabuki brush και συνοδεύεται από μια θήκη κατασκευασμένη από λινό κάνναβης και βαμβάκι. Η απόλυτη earth-friendly φιλοσοφία!
    Είναι τα πιο απαλά πινέλα που έχω χρησιμοποιήσει, έχουν εξαιρετική ποιότητα και θα ήθελα να αποκτήσω και άλλα από αυτή την εταιρεία καθώς τα έχω ξεχωρίσει με διαφορά από όλα τα υπόλοιπα που έχω στη συλλογή μου.





    Miomare



    Miomare Professional Cosmetic Brush Set 


    Πινέλα από τα Lidl...
    Aυτό το set ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα καθώς ήμουν αρκετά επιφυλακτική για αυτή την αγορά, όμως αποδείχθηκαν πολύ καλά και σίγουρα σας τα συστήνω.





    Έρχονται σε αυτή την πανέμορφη θήκη η οποία με έχει βολέψει απίστευτα στα ταξίδια.




    Είναι ένα set από 8 πινέλα για πρόσωπο και μάτια, είναι πολύ απαλά και παρόλο που τα χρησιμοποιώ καιρό δεν έχουν πάθει τίποτα, είναι ακόμα σαν καινούρια. Η μόνη παρατήρηση που θα μπορούσα να κάνω είναι ότι σε αυτά που προορίζονται για το πρόσωπο θα προτιμούσα να ήταν λίγο πιο πυκνές οι τρίχες τους. Σε γενικές γραμμές όμως είναι ένα αξιόλογο set σε πολύ καλή τιμή. Αν τα ξαναβγάλει το Lidl δώστε τους μια ευκαιρία δεν θα σας απογοητεύσουν.





    Τα αγαπημένα μου


    Από όλη τη συλλογή μου έχω ξεχωρίσει αυτά τα πινέλα γιατί με έχουν βολέψει περισσότερο και δεν τα αποχωρίζομαι σε κανένα μακιγιάζ.



    e.l.f Small Stipple Brush - miomare - e.l.f Blush Brush - ecotools powder brush


    Το Small Stipple Brush από την e.l.f. με βοηθάει στην τοποθέτηση του concealer, από τη miomare προτιμώ το συγκεκριμένο πινέλο για να απλώνω το ρουζ, λατρεύω το Blush Brush της e.l.f. για contouring στο πρόσωπο και το powder brush από την ecotools είναι το κατάλληλο για να απλώνω την πούδρα.




    toyoko - ecotools - e.l.f. 

    Για το μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιώ ένα πινέλο από την toyoko, το συγκεκριμένο είδος πινέλου το θεωρώ από τα πιο βασικά σε μια συλλογή καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για gel eyeliner, για να τοποθετείται σκιά αντί για μολύβι, αλλά και στο σχηματισμό των φρυδιών. Το επόμενο αγαπημένο είναι από την ecotools και είναι το τέλειο εργαλείο για την ανάμειξη των σκιών. Τέλος το Eye Shadow Brush από e.l.f. το χρησιμοποιώ για να τοποθετώ τις σκιές.


    ⁂  ⁂  ⁂  ⁂  ⁂  



    Αυτά ήταν τα πινέλα που έχω εγώ στην κατοχή μου. Για προσωπική χρήση θεωρώ ότι είναι υπέρ αρκετά και είναι πολύ καλές και οικονομικές επιλογές.


    Πείτε μου αν έχετε κάποιο από τα παραπάνω στη συλλογή σας, και ποιο είναι γενικά το αγαπημένο σας πινέλο μακιγιάζ;




    ⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
    Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Review

    Γίνε μέλος στο bl♡g μου

    Ακολούθησε με στα social media
    ⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

    3 σχόλια:

    1. Έχω μεγάλη μανία με τα πινέλα και αυτό είναι κακό για την τσέπη μου γιατί αγοράζω πινέλα χωρίς να τα χρειάζομαι αλλά άστο αυτό το θέμα ....πικρή ιστορία!!!! Λοιπόν έχω 2 απο τα ELF το powder brush και το contour brush, τα έχω περίπου 1,5 χρόνο και είμαι υπερευχαριστημένη, το πινέλο της πούδρας είναι σε τέλεια κατάσταση, ελπίζω να μην διαλύσει στο μέλλον αλλά η αλήθεια είναι οτι το χρησιμοποιώ κατά περιόδους και δεν το έχω πλύνει πάρα πολλές φορές, το contour brush με βολεύει πολύ για να σβήνω το μολύβι, δοκιμασέ το με μαλακά μολύβια!!!! Τα Ecotools τα λατρεύω και εγώ, τα Miomare δεν τα ήξερα!!! Το αγαπημένο μου πινέλο είναι το domed bronzer brush απο Ecotools και το buffing brush από ένα σετ της Real Techniques!!!:)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Τα πινέλα της elf για την τιμή τους είναι πολύ καλά.Ένα διάστημα με είχε πιάσει και εμένα μανία με τα πινέλα.Πλέον έχω καταλήξει σε αυτά που με βολεύουν και δύσκολα θα τα αλλάξω. Τα real techniques θέλω κάποια στιγμή να τα δοκιμάσω, έχω διαβάσει τα καλύτερα. Όσο για τα miomare αν τα βγάλει ξανά το Lidl και τα πάρεις θα με θυμηθείς 😘😘😘

        Διαγραφή
    2. ότι ψάχνω για μακιγιάζ το βρίσκω από https://isisters.gr/, πολύ οικονομικό

      ΑπάντησηΔιαγραφή