photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Empties #4 Perfume edition



Το τελευταίο διάστημα αποφάσισα να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στα αρώματά μου και να ξεφορτωθώ επιτέλους τα μισοτελειωμένα μπουκαλάκια που μου έπιαναν χώρο. Κάποια από αυτά συνηδειτοποίησα ότι τα έχω χρόνια στο ντουλάπι μου και έβαλα στόχο να τα ξοδέψω για να πάνε στην ανακύκλωση. Εξάλλου εδώ και καιρό έχω καταλήξει στο αγαπημένο μου άρωμα και δύσκολα το αποχωρίζομαι για κάποιο άλλο.

Precious Eau de Parfum Oriflame


Precious Oriflame : Ένα ανατολίτικο άρωμα. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι ροδάκινο και αχλάδι, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί και κρίνο της κοιλάδας, οι νότες της βάσης είναι μύρο και Κεχριμπάρι. 

Δεν θυμάμαι πότε το απέκτησα αλλά είμαι σίγουρη ότι με τράβηξε η συσκευασία του.Νομίζω είναι το πιο όμορφο μπουκαλάκι που έχω, και πραγματικά θα μπορούσε να αποτελέσει για μένα αφορμή για να γίνω συλλέκτρια. Σαν άρωμα όμως δεν μου άρεσε και σίγουρα δεν θα το επέλεγα ξανά. Μου βγάζει κάτι πολύ κλασικό και το θεωρώ κατάλληλο για μεγαλύτερες ηλικίες. Το αξιοποίησα σαν αρωματικό χώρου και έτσι κατάφερα να το ξοδέψω...


Far Away Eau de Parfum Avon



Far Away Avon : Ένα σκανδαλιστικό μείγμα από εξωτικά λουλούδια και σανδαλόξυλο. Η πρώτη επαφή ξεκινάει με ένα μπουκέτο λουλουδιών από γιασεμί και φρέζια. Στη συνέχεια ακολουθούν νότες από το φυτό “osmanthus”, άνθη πορτοκαλιάς και ροδάκινου και ολοκληρώνεται με απαλούς τόνους βανίλιας, αισθησιακό musk, σανδαλόξυλο και κεχριμπάρι.

Αυτό το άρωμα το έχω συνδέσει με τα φοιτητικά μου χρόνια και φυσικά μου ξυπνάει τις καλύτερες αναμνήσεις οπότε δεν θα μπορούσε να μην είναι στη συλλογή μου. Μπορεί να μην το χρησιμοποιώ συχνά αλλά θέλω να το έχω στο ντουλάπι μου απλά και μόνο για να μου θυμίζει εκείνη την όμορφη περίοδο της ζωής μου. Είναι ένα βαρύ άρωμα, πραγματικά ένα μόνο πάτημα είναι αρκετό, και θέλει προσοχή για να μην γίνει αποπνικτικό. Όσο όμως εξελίσσεται αφήνει μια γλυκιά μυρωδιά η οποία κρατάει μέχρι την επόμενη μέρα. Το προτείνω για χειμώνα και κυρίως για βράδυ.

Extraordinary Eau de Parfum Avon


Extraordinary Avon : Έίναι ένα Ανατολίτικο Λουλουδένιο άρωμα. Οι νότες κορυφής είναι πιπέρι, βατόμουρο, γκρειπ φρουτ και μανταρίνι, οι μεσαίες νότες είναι μανόλια, τζίντζερ, ορχιδέα, Μαύρη Σοκολάτα και Λωτός, οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, πατσουλί, Μόσχος και Βανίλια.

Ένα καθημερινό άρωμα, τίποτα ιδιαίτερο, με μέτρια διάρκεια. Θα το περιέγραφα σαν μια γλυκόξινη μυρωδιά και σίγουρα δεν ήταν από τις καλύτερες επιλογές μου.

? Eau de Toilette Avon


??? Avon : Για να τελειώσω με τα αρώματα από Avon θα αναφερθώ και σε αυτό αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του και παρότι προσπάθησα να το διακρίνω από το μπουκάλι δεν έβγαλα άκρη. Έκανα αναζήτηση στο google όλα τα πιθανά ονόματα με βάση αυτό που γράφει στη συσκευασία άλλα δεν πήρα κανένα αποτέλεσμα. Τουλάχιστον στον πάτο του μπουκαλιού είχε ένα μικρό αυτοκόλλητο που με βοήθησε να διαπιστώσω ότι είναι και αυτό ένα άρωμα από την Avon. Έχει μια πολύ όμορφη συσκευασία σε σχήμα καρδιάς και υποθέτω ότι θα ήταν από κάποια συλλεκτική έκδοση. Σαν μυρωδιά δεν μου άρεσε καθόλου είναι από τα "ξινά" αρώματα που δεν τα προτιμώ. Μου φάνηκε όμως αρκετά χρήσιμο το καλοκαίρι για να διώχνω τα κουνούπια...


Just Cavalli Her Eau de Toilette Roberto Cavalli


Just Cavalli Her Roberto Cavalli : Έίναι ένα Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα. Οι νότες κορυφής είναι Φύλλο Μπαμπού, Κανέλα, φύλλα φραγκοσταφυλλιάς, Περγαμόντο Σικελίας, Μήλο και Ρητίνη έλεμι, οι μεσαίες νότες είναι Κυκλάμινο, Καφές, γιασεμί και Λωτός, οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, Μόσχος, Κέδρος, Βανίλια Μαδαγασκάρης και ταμπάκο.

Ένα επώνυμο άρωμα, που όμως αποτελεί μια σχετικά οικονομική επιλογή, αφήνει μια ελαφριά και γλυκιά μυρωδιά που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και θα το χαρακτήριζα ιδανικό για καλοκαίρι. Αν και μου άρεσε πολύ σαν άρωμα, η διάρκεια του τουλάχιστον σε μένα δεν ήταν μεγάλη και είναι ο μόνος λόγος που δεν θα το ξαναπάρω.

Mini Vanille Ulric de Varens Eau de Parfum


Mini Vanille Ulric de Varens : Είναι ένα τρυφερό και αισθησιακό θηλυκό άρωμα. Περιέχει νότες ορχιδέας, βανίλια, μάνγκο και φύλλα βερίκοκου.

Μου αρέσει να έχω πάντα ένα άρωμα μέσα στην τσάντα μου για ένα φρεσκάρισμα σε μέρες που βρίσκομαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Ένα από αυτά που έχω αγοράσει αρκετές φορές είναι το συγκεκριμένο. Το βρίσκω στο σούπερ μάρκετ και έρχεται σε ένα μικρο γυάλινο μπουκαλάκι των 25 ml. Δυσκολεύομαι να περιγράψω ακριβώς τη μυρωδιά του είναι κάτι σαν βαρύ άρωμα βανίλιας ανακατεμένη με πορτοκάλι αλλά και μερικές φορές μου θυμίζει εκείνο το αρωματικό από τα jumbo που βάζουμε στα τασάκια 😱 Αυτή την εντύπωση δίνει όταν το μυρίζεις από το μπουκαλάκι, αλλά πάνω στο δέρμα και όσο περνάει η ώρα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα.


Precious Ruby Eau de Toilette Ventus


Precious Ruby Ventus : Επίσης ένα αρωματάκι που έχω στην τσάντα μου και ψεκάζω κατά τη διάρκεια της μέρας λατρεύω αυτή τη μυρωδιά,(υποτίθεται ότι είναι απομίμηση του Burberry London αλλά δεν έχω κάνει τη σύγκριση, οπότε δεν σας το επιβεβαιώνω) και για κάποιο λόγο μου θυμίζει Χριστούγεννα. Το μπουκαλάκι του είναι από πλαστικό πράγμα που το κάνει πολύ ελαφρύ και πρακτικό ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας. Στη συσκευασία αναγράφει ότι είναι ένα ελληνικό προϊόν οπότε είναι ένας ακόμα λόγος να το δοκιμάσετε.




Αυτά ήταν τα αρώματα που κατάφερα να τελειώσω και επιτέλους θα τα ξεφορτωθώ...

Ποιο είναι το αγαπημένο σας άρωμα;

**Για τα συστατικά των αρωμάτων συμβουλεύτηκα το Fragrantica**


⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Empties

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media

⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

12 σχόλια:

  1. Αυτό της Oriflame έίναι όντως το πιο όμορφο! Αυτή τη στιγμή δεν χρησιμοποιώ κάποιο άρωμα αλλά mists απο Victoria Secret,είναι φανταστικά! :)

    Γιωτα
    pinkdaisyloves.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μου θύμισες? η Far Away ήταν ένα απο τα πρώτα μου αρώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκετά!^_^ Εγώ έχω τουλάχιστον τρία και καλά! Φιλιά:*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά από Avon και Oriflame επειδή υπήρξα αντιπρόσωπος στο παρελθόν είχαν μαζευτεί αρκετά. Πολλά φιλιά 💋

      Διαγραφή
  4. Εχω δοκιμάσει το just cavali και ήταν όντως πολύ ωραίο.Αυτόν τον καιρό,έχω κολλήσει με το Angel :)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο αλλά δυστυχώς η διάρκειά του δεν με ικανοποίησε.Το Angel το είχα δοκιμάσει σε κάποιο κατάστημα και θυμάμαι ότι μου άρεσε αρκετά.
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. δεν εχω δοκιμάσει καμία απο αυτες! Τον τελευταίο καιρό έχω λατρεψει το PINK από Dust n cream ειναι απομίμηση Βικτόρια Σικρετ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην επόμενη επίσκεψή μου στα Dust n cream θα το δοκιμάσω αυτό που προτείνεις!
      Φιλιά :)

      Διαγραφή