photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Lydia's beeswax creams & Giveaway

Lydia's beeswax creams

Εκτός από τις αγαπημένες μας εταιρείες που μας προσφέρουν τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, αξίζει να στηρίξουμε και την προσπάθεια ανθρώπων που δημιουργούν το δικό τους μικρό εργαστήρι, τις περισσότερες φορές σε κάποια γωνιά του σπιτιού τους και κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα, καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια. 


Μια τέτοια περίπτωση είναι η Λυδία, μια γλυκιά μανούλα η οποία ξεκίνησε φτιάχνοντας κεραλοιφές για το μωράκι της. Στη συνέχεια με πολλή αγάπη και μεράκι, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά, άρχισε να πειραματίζεται και να δημιουργεί κεραλοιφές, πλούσιες σε ευεργετικά συστατικά, ιδανικές και πολύ αποτελεσματικές για όλη την οικογένεια. Ο μαγικός συνδυασμός του κεριού μέλισσας με διάφορα έλαια είναι αποδεδειγμένα θαυματουργός και μπορεί να ενυδατώσει, να ανακουφίσει, να επουλώσει και να γίνει ο καλύτερος φυσικός σύμμαχος του δέρματος.

Μπορείτε να δείτε τη δουλειά της Λυδίας και να επικοινωνήσετε μαζί της για οποιαδήποτε απορία, αλλά και για να κάνετε τις παραγγελίες σας, στη σελίδα της στο facebook Lydia's beeswax creams.


Εγώ δοκίμασα την κεραλοιφή με σπιτικό βαλσαμέλαιο και βιολογικό ελαιόλαδο. Το βαλσαμόχορτο γνωστό και ως σπαθόχορτο, το θεωρώ ένα από τα καλύτερα φάρμακα της φύσης, και κατά τη γνώμη μου μια αλοιφή που το περιέχει, δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Lydia's beeswax creams

Βοηθάει σε δερματίτιδες, ψωρίαση, εγκαύματα, πανάδες, ρυτίδες, μαύρους κύκλους, σε τσιμπήματα εντόμων και άλλα πολλά.Τη χρησιμοποίησα σε κάτι ερεθισμούς που εμφανίστηκαν μετά τη θάλασσα και πραγματικά μου πρόσφερε άμεση ανακούφιση από φαγούρα και εξαφάνισε την κοκκινίλα που είχε παρουσιαστεί. Λειτούργησε καλύτερα και από φαρμακευτική αλοιφή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο αλλά μόνο το βράδυ, γιατί πρώτον το βαλσαμέλαιο δημιουργεί φωτοευαισθησία και δεν είναι καλό να εφαρμόζεται σε ώρες που εκτίθεστε στον ήλιο και δεύτερον επειδή είναι ένα μείγμα κεριού και ελαίων, είναι αρκετά λιπαρή και αργεί να απορροφηθεί από το δέρμα. 


Giveaway
Lydia's beeswax creams

Αποφασίσαμε με τη Λυδία να σας κάνουμε ένα δωράκι, για να έχετε και εσείς την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις καταπληκτικές αγνές κεραλοιφές της και επιλέξαμε για εσάς, μια σούπερ ενισχυμένη συνταγή κατά της κυτταρίτιδας. 

Έτσι λοιπόν μια τυχερή θα κερδίσει μια κεραλοιφή 40ml με βαλσαμέλαιο, ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, μαστίχα Χίου και λάδι καρύδας.



Οι όροι του διαγωνισμού είναι:

1. Να γίνετε μέλη στο blog μου [εδώ]

2. Να κάνετε like στις σελίδες Karamella και Lydia's beeswax creams στο Facebook

3. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.



Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για Ελλάδα και λήγει την Παρασκευή 
18 Αυγούστου 2017.



⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Review

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου