photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Prettyyou.gr Online Beauty Shop + Giveaway


Πριν λίγες μέρες έλαβα ένα όμορφο δεματάκι, από το ηλεκτρονικό κατάστημα prettyyou.gr, με κάποια προϊόντα μακιγιάζ, που μου έστειλαν να δοκιμάσω. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα prettyyou.gr, βρίσκουμε μακιγιάζ από αγαπημένες εταιρείες όπως W7, Mua, Wet n wild, τα πολυσυζητημένα πινέλα Real Techniques και τα δικά μου αγαπημένα Εcotools, αλλά και περιποίηση προσώπου και μαλλιών, διάφορα αξεσουάρ και εργαλεία ομορφιάς.

Πάμε να σας δείξω τα προϊόντα που δοκίμασα, και στο τέλος του άρθρου δείτε το δωράκι που επιλέξαμε για εσάς! 




Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη μου κατηγορία στο μακιγιάζ, που είναι τα προϊόντα χειλιών. Λατρεύω τις ματ υφές, που αφήνουν βελούδινο αποτέλεσμα στα χείλη και διαρκούν πολλές ώρες, ώστε να μη χρειάζεται να ανανεώνω συνεχώς. Όσο για τις αποχρώσεις, στο τοπ της λίστας μου είναι πάντα, το always classy κόκκινο, αλλά και τα υπέροχα nude, που συνοδεύουν μοναδικά, ένα smokey eye look.


Το Luxe Velvet Lip Lacquer, της MUA, στην απόχρωση Reckless, είναι ένα φωτεινό κόκκινο, υπέροχο, χρώμα που πιστεύω ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και σίγουρα αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή σας. Έχει απίστευτη απόδοση, luxe συσκευασία, υπέροχη μυρωδιά και πολύ καλή διάρκεια. Πραγματικά ένα προϊόν που λάτρεψα! 

Η σειρά Skinny Lipping της w7 περιλαμβάνει 6, ματ, ελαφριάς υφής lipstick, μακράς διάρκειας. που αν είστε φαν των nude χειλιών. είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψετε. Η απόχρωση Danny Boy που έλαβα εγώ είναι μια πολύ καλή επιλογή για την δική μου σταρένια επιδερμίδα καθώς είναι από τις nude αποχρώσεις, που πιστεύω ότι κολακεύουν τις πιο μεσαίες/σκούρες επιδερμίδες χωρίς να δίνουν εκείνο το χλωμό αποτέλεσμα, που προσωπικά, δεν βρίσκω καθόλου κολακευτικό. Η διάρκεια του είναι πολύ καλή, η σύστασή του είναι αρκετά λεπτόρρευστη σε σχέση με αντίστοιχα προϊόντα και το μόνο που βρίσκω αρνητικό είναι ίσως η συσκευασία του. Χρειάζεται ένα καλό "στράγγισμα" στο στόμιο, καθώς δεν έχει στοπ, για να ελέγχει την ποσότητα που βγάζει και επίσης το πινελάκι του δεν έχει το κατάλληλο σχήμα, για να μην ξεφεύγεις από το περίγραμμα των χειλιών, οπότε θέλει προσοχή στην εφαρμογή.


Η τελευταία τάση στα χείλη είναι τα μεταλλικά κραγιόν και τα έχουμε συναντήσει σε όλες τις γνωστές εταιρείες. Μου έστειλαν να δοκιμάσω την απόχρωση All Aboard της σειράς Metallic Matte Lipstick από την W7. Θα την χαρακτήριζα ως μια χρυσο-ροδακινί απόχρωση, δίνει λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη και έχει ενυδατική σύσταση. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για τέτοια αλλαγή στο μακιγιάζ μου αλλά νομίζω ότι θα το τολμούσα με ένα, πιο καλοκαιρινό, bronze μακιγιάζ. Η διάρκεια του είναι σαν ένα οποιοδήποτε ενυδατικό κραγιόν, δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με τα 2 προηγούμενα που σας έδειξα, τα οποία μένουν σταθερά, για πολλές ώρες. Όμως φεύγει όμορφα από τα χείλη αφήνοντας μια διακριτική λάμψη.




Συνεχίζω με δυο προϊόντα για τη βάση του μακιγιάζ. Το Skin Define Matte Perfect της MUA ένα longstay foundation για ματ αποτέλεσμα και το Catwalk concealer από W7


Το foundation είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες Α, Ε και jojoba και απευθύνεται σε λιπαρές επιδερμίδες. Δυστυχώς η απόχρωση του, Ivory Flush, είναι πολύ ανοιχτή για μένα και δεν μπόρεσα να το τεστάρω στο πρόσωπο μου. Σαν πρώτη εντύπωση θα σας πω ότι προσφέρει ελαφριά-μέτρια κάλυψη και έχει ματ αποτέλεσμα αφήνοντας όμως μια φυσική λάμψη στο πρόσωπο. Θα το πρότεινα σε κοπέλες που δεν έχουν ιδιαίτερες ατέλειες για να καλύψουν.

Το Catwalk concealer, είναι επίσης ένα προϊόν για ελαφριά - μέτρια κάλυψη, έρχεται σε συσκευασία με πινελάκι και κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις. Μου έστειλαν την πιο ανοιχτή απόχρωση (Fair) αλλά ομολογώ ότι ήταν αυτό που ήθελα, καθώς χρησιμοποιώ ένα concealer κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας μου για να καλύπτω μαύρους κύκλους και άλλες ατέλειες, αλλά μου αρέσει να έχω και ένα προϊόν σε πιο ανοιχτή απόχρωση για να δίνω φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Είναι μια ελαφριά σύνθεση, που όπως είπα προσφέρει μέτρια κάλυψη, αλλά φωτίζει όμορφα την περιοχή και έχει καλή διάρκεια.




Αν με ρωτούσε κανείς πιο προϊόν μακιγιάζ, είναι αυτό, που δεν θα μπορούσα να "ζήσω χωρίς", τότε σίγουρα θα έλεγα, ότι είναι η μάσκαρα. Η Absolute Lashes της W7 είναι καταρχήν ένα προϊόν που σε κερδίζει με την πανέμορφη συσκευασία του. Διαθέτει πλαστικό βουρτσάκι, το οποίο δεν φορτώνει μεγάλη ποσότητα προϊόντος, διαχωρίζει πολύ καλά τις βλεφαρίδες και δεν τις κολλάει ούτε τις βαραίνει. Δίνει ωραία καμπύλη και φυσικό αποτέλεσμα. Την προτιμώ για πρωινό μακιγιάζ. Χαρίζει περισσότερο μήκος, θα έλεγα, παρά όγκο.




Τελευταίο άφησα το προϊόν που θα είναι και το δωράκι σας! Είναι μια παλέτα σκιών με 10 γήινες αποχρώσεις και αναφέρομαι στην Nude Awakening της Wet n Wild. Είναι μια παλέτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε, περιέχει υπέροχες shimmer και matte σκιές, ανοιχτές και πιο σκούρες, ιδανικές για πρωινό αλλά και βραδινό μακιγιάζ. Έχουν καταπληκτική απόδοση και διάρκεια και σίγουρα θα είναι η παλέτα που θα με συνοδεύσει σε κάποιο ταξιδάκι καθώς έχει ότι χρειάζομαι, για όλες τις ώρες και για κάθε περίσταση. 


Οι shimmer σκιές φωτίζουν το βλέμμα και το δείχνουν πιο ξεκούραστο και είναι ιδανικές για όλες τις ώρες ανάλογα με την ένταση που θα τους δώσουμε.


Λατρεύω τις ματ σκούρες αποχρώσεις που περιλαμβάνει αυτή η παλέτα, για την κόγχη του ματιού και τη μαύρη απόχρωση για να τονίζω τη γραμμή των βλεφαρίδων.

✽ ❉ Giveaway ✽ ❉


Αν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς την πανέμορφη αυτή παλέτα επισκεφθείτε το λογαριασμό μου στο Instagram και ακολουθήστε τους όρους συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 15 Νοεμβρίου 2017 και το δωράκι θα σταλεί από το prettyyou.gr.



Ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα από τις εταιρείες που ανέφερα σε αυτό το post;

Κλείνοντας, να σας ενημερώσω ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα Pretty You προσφέρει δωρεάν μεταφορικά, για όλες τις παραγγελίες, κάθε Σαββατοκύριακο!Ακολουθήστε τη σελίδα τους στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις προσφορές και τις νέες προσθήκες προϊόντων.

Καλές αγορές και καλή επιτυχία στο διαγωνισμό μας!




⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Review

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραίο ποστ!!!
    Δεν γνώριζα το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.
    Κρίνοντας όμως,από τα προϊόντα που παρουσίασες,θα το τσεκάρω σίγουρα!

    Φιλιά,Εύα
    journeytofantasy.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή