photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Empties #1

Empties #1

Πλησιάζουμε στο τέλος του 2015 και κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα ώστε να μας βρει η νέα χρονιά ανανεωμένους και απαλλαγμένους από περιττά πράγματα.


Συγκέντρωσα λοιπόν κάποιες άδειες συσκευασίες και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας λίγα λόγια για κάθε προϊόν, μιας που όταν φτάσει στο τέλος του έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη για το αν αξίζει και πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται. Φυσικά είναι τελείως υποκειμενική η άποψη που εκφράζω για κάθε ένα από αυτά, αφού στον καθένα λειτουργούν διαφορετικά και σίγουρα κάτι που δεν ταίριαξε σε μένα μπορεί για εσάς να είναι αγαπημένο.



Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά:

ELVIVE Extraordinary Oil


ELVIVE Extraordinary Oil 
Ένα λάδι με 6 εκχυλίσματα πολύτιμων λουλουδιών,για εντατική θρέψη και μεταξένια απαλότητα, ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.
Είναι η τρίτη συσκευασία που έφτασε στο τέλος και αυτό από μόνο του δηλώνει την αγάπη μου για αυτό το προϊόν. Το χρησιμοποιώ σε βρεγμένα μαλλιά και με βοηθάει πολύ να τα ξεμπερδέψω, αλλά και σε στεγνά σαν τελικό φινίρισμα. Όταν έχω περισσότερο χρόνο, μετά το λούσιμο ταμπονάρω με μια πετσέτα τα μαλλιά μου, απλώνω μια μικρή ποσότητα λαδιού σε μήκη και άκρες και τυλίγω με την πετσέτα. Αφήνω να λειτουργήσει καμιά ώρα σαν μάσκα, και όταν ξετυλίγω τα μαλλιά μου είναι απαλά σαν μετάξι. Έχει τέλειο άρωμα και δεν βαραίνει καθόλου την τρίχα. Είναι σίγουρα αγαπημένο προϊόν και παρόλο που έχω δοκιμάσει και άλλα λαδάκια δεν βρίσκω κανένα λόγο να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο.

L'Oreal Paris Elnett Satin Heat Protect Styling Spray

L'Oreal Paris Elnett Satin Heat Protect Styling Spray - Straight
Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα ως τους 230oC και αφήνει τα μαλλιά λεία και απαλά αποτρέποντας το φριζάρισμα. Υπόσχεται λείανση που διαρκεί μέχρι και 3 ημέρες. 

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι τα μαλλιά μου είναι ίσια αλλά πολλές φορές καταλήγω να χρησιμοποιώ συσκευή ισιώματος την οποία όμως ρυθμίζω το πολύ στους 160-180oC. Μου αρέσει το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που πετυχαίνουν αυτές οι συσκευές αλλά επειδή έχω πολύ λεπτή τρίχα και αδύναμα μαλλιά αποφάσισα να αναζητήσω κάποιο προϊόν θερμοπροστασίας και κατέληξα σε αυτό γιατί το βρίσκω και πολύ οικονομικό στα σούπερ μάρκετ. Το ψεκάζω από απόσταση στα μαλλιά μου (μήκη και άκρες), χτενίζω για να απλωθεί παντού και χρησιμοποιώ την ισιωτική μου. Δεν ξέρω αν προστατεύει στο 100% -θα ήταν μαγικό να μπορούμε να χρησιμοποιούμε συνεχώς όλες αυτές τις συσκευές και ένα προϊόν να μας σώζει από την φθορά που προκαλούμε στα μαλλιά μας- σίγουρα όμως παρέχει κάποια προστασία και σίγουρα έχω λιγότερες ενοχές. Αφήνει πολύ απαλά τα μαλλιά και το άρωμά του είναι πραγματικά υπέροχο. 

Προσοχή όμως γιατί πρόκειται για προϊόν μπανανόφλουδα... Όταν το ψεκάζετε στα μαλλιά σας προσέξτε να μην πέσει στο πάτωμα γιατί γλιστράει πολύ και μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο!

Apivita face scrub with olive

Apivita face scrub with olive 
Scrub βαθιάς απολέπισης με ελιά και 87% φυσικά συστατικά. 
Ένα προϊόν που είχα πολύ καιρό στο ντουλάπι μου και επιτέλους κατάφερα να τελειώσω. Έχει σκληρούς κόκκους, προσφέρει βαθιά απολέπιση και η ιδανική χρήση του είναι 1-2 φορές την εβδομάδα. Επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω συνταγές για απολέπιση με φυσικά υλικά, σπάνια θα μπω στη διαδικασία να αναζητήσω στην αγορά κάποιο scrub προσώπου η σώματος. Στο συγκεκριμένο προϊόν δεν μου άρεσε καθόλου το άρωμά του αλλά άφηνε το δέρμα μου καθαρό και ενυδατωμένο. Νομίζω ότι πλέον έχουν αλλάξει τη συσκευασία του.

Bioten skin moisture cleansing gel


  Bioten skin moisture cleansing gel
Gel καθαρισμού εμπλουτισμένο με 100% φυσικό εκχύλισμα κυδωνιού με ειδική φόρμουλα χωρίς σαπούνι, αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και αναζωογονημένη χωρίς να την ξηραίνει.
Αυτό το καθαριστικό προσώπου είναι το στανταράκι μου. Όπου και να πάω σε αυτό καταλήγω. Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ για τον καθαρισμό του προσώπου μου και την αφαίρεση του μακιγιάζ, έχει πολύ δροσερό άρωμα και είναι αγαπημένο!

Frezyderm Dermofilia Hand Cream

Frezyderm Dermofilia Hand Cream
Προστατευτική κρέμα χεριών. Ειδική σύνθεση με υδρόφοβα και υδρόφιλα συστατικά. Εξασφαλίζει προστασία από δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες και αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα ξηροδερμίας, τραχύτητας κλπ.
Την κρέμα αυτή μου τη σύστησε δερματολόγος όταν εμφάνισα έκζεμα στα χέρια. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και δημιουργεί έναν προστατευτικό φραγμό μεταξύ του δέρματος και των παραγόντων που προκαλούν ερεθισμό (απορρυπαντικά, διαλυτικά, χρώματα, σκόνες, κρύο, συχνά πλυσίματα...κτλ). Μου πρόσφερε κάποια ανακούφιση στα συμπτώματα του εκζέματος αλλά σίγουρα δεν αποτελεί θεραπευτική επιλογή.

Korres velvet orris violet white pepper body milk

Korres velvet orris violet white pepper body milk
Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η απαλή και διακριτική ευωδία του ελαίου της Ίριδας, το εύθραυστο άνθος της Βιολέτας και οι άγουροι καρποί του φυτού από το οποίο προέρχεται το πιπέρι δημιουργούν έναν μεθυστικό συνδυασμό αρωμάτων.
Είναι αρκετά ενυδατικό γαλάκτωμα και απορροφάται αμέσως από το δέρμα. Αυτό που με ξετρέλανε είναι το άρωμά του,γλυκό,θηλυκό,από τα πιο ωραία που έχω μυρίσει σε κάποιο body milk, και με μεγάλη διάρκεια στο σώμα. Κυκλοφορεί σε Gift Set με αντίστοιχο αφρόλουτρο ή άρωμα και το θεωρώ μια εξαιρετική πρόταση δώρου.

Avon supershock mascara

Avon supershock mascara (black) 
Ιδανική για πρωί και βράδυ. Προσφέρει μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες και δεν τις “κολλάει”. Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό, δεν κρατάει πολύ ποσότητα και έτσι μπορείς ανάλογα με τις στρώσεις να δημιουργείς όσο πιο έντονο αποτέλεσμα θέλεις. Είναι όμως αρκετά μεγάλο, πράγμα που με δυσκόλευε στην εφαρμογή στις κάτω βλεφαρίδες. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε πολύ και θα την αγόραζα ξανά.




Αυτά ήταν τα δικά μου empties και ήρθε η ώρα να πάνε για ανακύκλωση!

Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά περιμένω τα σχόλια σας!



⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Empties

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

6 σχόλια:

  1. Είχα παλιά το ELVIVE Extraordinary Oil.... Θυμάμαι ότι είχε καταπληκτική μυρωδιά! Καλές γιορτές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλό δεν το αλλάζω με κανένα!
      Φιλιά πολλά καλές γιορτές με υγεία!!!

      Διαγραφή
  2. Η μάσκαρα είναι από τις αγαπημένες μου!!! Πάντα έχω μία καινούρια στο συρτάρι μου!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mmm..den exw xrhsimopoihsei kapoia apo ta proionta pou aneferes alla sigoura ta proionta malliwn tha ta dokimasw! filia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά το λαδάκι θα το ευχαριστηθείς...
      Θα περιμένω τις εντυπώσεις σου.
      Φιλάκια!

      Διαγραφή