photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Garnier Skin Naturals Λοσιόν καθαρισμού

Garnier Skin Naturals Λοσιόν καθαρισμού
Η λοσιόν καθαρισμού χρησιμοποιείται μετά το ντεμακιγιάζ και πριν την ενυδατική, με ένα καθαρό βαμβάκι σε πρόσωπο και λαιμό. Αφαιρεί τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα και επαναφέρει το pH του δέρματος στα κανονικά επίπεδα.


Πολλές γυναίκες τη θεωρούν περιττή και για πολλά χρόνια άνηκα και εγώ σε αυτή την κατηγορία. Σίγουρα όμως μεγαλώνοντας το δέρμα μας έχει περισσότερες ανάγκες και τα προϊόντα περιποίησης αυξάνονται. Το κλειδί είναι να βρεις αυτή που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου, ώστε να απολαύσεις στο μέγιστο αυτά που έχει να σου προσφέρει. 

Αναζητώντας λοιπόν την κατάλληλη για εμένα αποφάσισα να δοκιμάσω αυτές τις δυο λοσιόν καθαρισμού από την Garnier.

Η φιλοσοφία Garnier Skin Naturals
  • Προτίμηση σε φυσικά ενεργά συστατικά που λαμβάνονται με ειδικές μεθόδους, που εξασφαλίζουν την ποιότητα και την αγνότητά τους. 
  • Προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα. 
  • Προϊόντα με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.



Αναζωογονητική Λοσιόν Πρωινή Δροσιά
Η πρώτη που δοκίμασα είναι αυτή στη γαλάζια συσκευασία, αναζωογονητική λοσιόν με εκχύλισμα λωτού και καθαριστικό φυτικό εκχύλισμα. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Moringa* και αντιοξειδωτικά. Είναι κατάλληλη για κανονικές & μικτές επιδερμίδες.



Απαλή Λοσιόν Αντίο Ξηρότητα
Η επόμενη, στη ροζ συσκευασία, είναι η απαλή λοσιόν με καταπραϋντικό εκχύλισμα κερασιού και καθαριστικό φυτικό εκχύλισμα. Είναι επίσης εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Moringa* και αντιοξειδωτικά. Είναι κατάλληλη για ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες.



Και οι δύο είναι χωρίς Paraben και κατάλληλες για ευαίσθητες επιδερμίδες.


*Το Moringa είναι ένα δέντρο οι καρποί του οποίου έχουν εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες, μπορούν να απολυμάνουν το νερό και να το κάνουν πόσιμο.



Το δέρμα μου γενικά θεωρείται μικτό, τώρα όμως το χειμώνα έχει αυξημένη τάση ξηρότητας και παρουσιάζει ευαισθησία. Επομένως αυτό το διάστημα προτιμώ την Απαλή Λοσιόν που προορίζεται για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες καθώς η άλλη μου προκαλεί την αίσθηση τραβήγματος στο δέρμα. Αναζωογονεί το δέρμα μου και μου δίνει την ικανοποίηση ότι έχω κάνει το σωστό καθαρισμό, αφού πολλές φορές διαπιστώνω ότι δεν είχε γίνει τέλεια το ντεμακιγιάζ. Το άρωμα και των δύο είναι ευχάριστο και δροσερό.



Από την ίδια σειρά κυκλοφορεί και επιλογή για λιπαρές /μικτές επιδερμίδες, με εκχύλισμα από πράσινο τσάι.


Εσείς χρησιμοποιείται λοσιόν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης ?
Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις!



⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Review

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻



4 σχόλια:

  1. Αν και έχω λιπαρό δέρμα, έχω δοκιμάσει την απαλή λοσιόν και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ! Γιώτα x
    pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμο το post σου! Μια φορά έχω χρησιμοποιήσει λοσιόν αλλά δεν έγινε μέρος της ρουτίνας μου. Προτιμώ να χρησιμοποιώ σαν λοσιόν τα νεράκια καθαρισμού. Οπότε πέρα από αυτή την εμπειρία δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για τις λοσιόν! Τα φιλάκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από νεράκια καθαρισμού έχω δοκιμάσει μόνο το bioderma και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!
      Πολλά φιλιά ♥

      Διαγραφή