photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Βρες τον τύπο της επιδερμίδας σου


Το σημαντικότερο κομμάτι στη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι να γνωρίζουμε τον τύπο της, έτσι ώστε να επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα για εμάς. Οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν τον τύπο της επιδερμίδας τους, με αποτέλεσμα να επενδύουν σε λάθος προϊόντα περιποίησης που δεν τους προσφέρουν τίποτα, δεν είναι κατάλληλα για τις ανάγκες του δέρματος τους και φυσικά δεν καταπολεμούν τις ατέλειες του προσώπου τους.
Όλα τα προϊόντα ντεμακιγιάζ, καθαρισμού, ενυδάτωσης, κτλ. είναι χωρισμένα σε κατηγορίες και σίγουρα δεν ισχύει η φράση "αφού ταίριαξε στη φίλη μου είναι καλό και για εμένα...".




Κανονική επιδερμίδα Είναι ο τύπος που παρουσιάζει λίγες η καθόλου ατέλειες και με μια απλή, καθημερινή περιποίηση διατηρείται όμορφη και λαμπερή.

Λιπαρή επιδερμίδα Ανοιχτούς πόρους, γυαλάδα, σπυράκια και μαύρα στίγματα εμφανίζει αυτός ο τύπος επιδερμίδας και χρειάζεται ειδική περιποίηση για την εξισορρόπηση της λιπαρότητας.



Ξηρή επιδερμίδα Αφυδατωμένη όψη, ξεφλούδισμα,ευαισθησία και αίσθηση τραβήγματος είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της ξηρής επιδερμίδας.


Μεικτή επιδερμίδα Είναι μια μίξη λιπαρού και ξηρού η κανονικού δέρματος που χρειάζεται συνδυασμό προϊόντων για τη σωστή φροντίδα της.

Ευαίσθητη επιδερμίδα Χρειάζεται ειδική περιποίηση με απαλά προϊόντα και ήπια καθαριστικά καθώς παρουσιάζει ερεθισμούς και αντιδράει σε κάποια συστατικά καλλυντικών.



Εσύ γνωρίζεις τον τύπο της επιδερμίδας σου?


⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Tips

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο άρθρο. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι τύπο έχουμε για να χρησιμοποιούμε τα σωστά προιόντα!

    Γιώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον post... θα το τσεκάρω γιατί τώρα τελευταία ( δεν ξέρω ή ζέστη φταίει) μου φαίνεται πως έχω αρχίσει να εμφάνιζω λιπαροτητα στην ζώνη Τ 😃

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χρήσιμο εργαλείο για να ανακαλύψεις τα προϊόντα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή