photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Dulgon Αντηλιακή προστασία

αντηλιακά dulgon

Για τις φετινές μου εξορμήσεις στην παραλία εμπιστεύτηκα τα προϊόντα της εταιρείας Dulgon, που ανακάλυψα στο abbeauty.com. Στην αντηλιακή σειρά της Dulgon, βρίσκουμε προϊόντα για όλους τους τύπους δέρματος, σε μορφή γαλακτώματος, σπρέι και λαδιού, αλλά και προϊόντα aftersun που δροσίζουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο.  


Για το πρόσωπο δοκίμασα την αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30Spf. Την χρησιμοποιώ μόνο στην παραλία και όχι σαν βάση πριν το μακιγιάζ, γιατί μετά από κάποια ώρα μου εμφανίζει λιπαρότητα. Με συχνή ανανέωση δεν με απογοήτευσε σε θέμα προστασίας και είναι μια καλή και οικονομική επιλογή. 



Το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με δείκτη προστασίας 50Spf, παρέχει υψηλή προστασία κατά της UVA/UVB ακτινοβολίας και παράλληλα περιποιείται και ενυδατώνει το δέρμα. Είναι μια αδιάβροχη, μη λιπαρή σύνθεση, που απορροφάται αμέσως από το δέρμα και προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο. Το χρησιμοποίησα στις πιο "επικίνδυνες" ώρες έκθεσης στον ήλιο και με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη.




Αυτά ήταν τα προϊόντα που δοκίμασα εγώ από την εταιρεία Dulgon και σε γενικές γραμμές μου άφησαν καλές εντυπώσεις. Μπορείτε να τα αναζητήσετε στο site της Α beauty και σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο για τις δικές σας απαιτήσεις. 

Μην ξεχνάτε πόσο σημαντική είναι η αντηλιακή προστασία!



⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Review

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

2 σχόλια:

  1. Πραγματικά δεν είχα ιδέα για αυτή την εταιρεία αλλα αν εχει κ καλες τιμες γιατι όχι να ξεφυγουμε λιγο και απο τα συνηθισμενα (nivea; carroten κτλ )
    Marion <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι αρκετά οικονομική σειρά αντηλιακών. Περιμένω εντυπώσεις αν τα δοκιμάσεις❤️

      Διαγραφή