photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Kalliston Olive καλλυντικά με βιολογικό ελαιόλαδο




Όταν το βιολογικό ελαιόλαδο συνδυάζεται με άλλα πολύτιμα έλαια και φυτικά εκχυλίσματα, παράγονται καλλυντικά υψηλής ποιότητας, τα οποία αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο στην περιποίηση μας. Τα προϊόντα της Kalliston ανήκουν στην εταιρεία Σγουρομάλλης Ι. & ΣΙΑ ΟΕ, η οποία δραστηριοποιείται από το 2003 στην παραγωγή, συσκευασία και εμπορία σαπουνιών και φυτικών καλλυντικών με βάση το πολύτιμο ελαιόλαδο. Στην Kalliston βρίσκουμε μια σειρά από προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, για γυναίκες και άντρες, σαπούνια, καλλυντικά έλαια κ.α.

Στην μεγάλη συλλογή μου με φυτικά - βιολογικά καλλυντικά προστέθηκαν και κάποια προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας τα οποία βρήκα εξαιρετικά και θα ήθελα να μοιραστώ την άποψή μου μαζί σας.





Μαύρο σαπούνι με εκχύλισμα λάβας

Η πρώτη μου επιλογή ήταν το μαύρο σαπούνι από τη σειρά Volcano Sea Spa, μια σειρά προϊόντων που περιέχουν εκχύλισμα λάβας και θαλασσινό νερό. Βρήκα πολύ ελκυστικά τα συγκεκριμένα συστατικά τα οποία δεν είχα ξανασυναντήσει σε κανένα προϊόν που είχα δοκιμάσει ως τότε και φυσικά ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω και να δω τα αποτελέσματα. 

Είναι ένα απαλό σαπούνι με εκχύλισμα λάβας, θαλασσινό νερό και κόκκους από λάβα, συστατικά που καταπραΰνουν και τονώνουν την επιδερμίδα, ενώ οι λεπτοί κόκκοι λάβας χαρίζουν μια απαλή απολέπιση. Περιέχει επίσης βούτυρο καριτέ, βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη).

Το χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό του προσώπου μου, δεν με τρελαίνει η μυρωδιά του και δεν καταλαβαίνω καθόλου τους κόκκους απολέπισης. Όμως καθαρίζει πολύ καλά το δέρμα μου και δεν μου προκαλεί ερεθισμούς.


Σαπούνι με ζεόλιθο

Απαλό σπαούνι με βιολογικό ελαιόλαδο και ζεόλιθο, πανθενόλη, βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ. Αναστέλλει τη δράση ελεύθερων ριζών, ενώ παράλληλα περιποιείται την επιδερμίδα διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό.

Και αυτό το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο, η μυρωδιά του θυμίζει το κλασικό πράσινο σαπούνι και σε γενικές γραμμές με αφήνει ικανοποιημένη.





Μάσκα καθαρισμού και απολέπισης προσώπου


Επίσης από τη σειρά Volcano Sea Spa, επέλεξα τη μάσκα καθαρισμού και απολέπισης προσώπου την οποία ξεχώρισα και αγάπησα!

Ένας συνδυασμός λευκής αργίλου και ηφαιστειακής άμμου για βαθύ καθαρισμό, απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Είναι μια πηχτή πάστα με λεπτούς κόκκους απολέπισης, την απλώνω με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο μου, κάνοντας ένα ελαφρύ peeling, και στη συνέχεια την αφήνω να δράσει 5-10 λεπτά. Νιώθω ότι καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα μου και λατρεύω το άρωμα που αφήνει στο πρόσωπο μου. Έχει μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μου προϊόντα περιποίησης.




Μεταξένια κρέμα για νεανικές επιδερμίδες

Ελαφριάς υφής κρέμα προσώπου που περιέχει λιναρόσπορο και έλαιο τεϊόδεντρου με σμηγματορυθμιστικές ιδιότητες, καθώς και διφαινολικές ουσίες από φύλλα ελιάς και εκχύλισμα από ρόδι με αντιοξειδωτική δράση.

Είναι μια πολύ λεπτόρρευστη και ελαφριά κρέμα προσώπου, νιώθω ότι το δέρμα μου χρειάζεται κάτι περισσότερο, αλλά τη χρησιμοποιώ κάθε πρωί κυρίως για το tea tree oil που περιέχει, γιατί η επιδερμίδα μου τελευταία εμφάνισε ακμή. Απλώνεται σαν νεράκι στο πρόσωπο, απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, και έχει υπέροχη μυρωδιά. Μια πολύ καλή επιλογή για νεαρές ηλικίες και δέρματα χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες.





Ξηρό λάδι πολλαπλής χρήσης

Μείγμα λαδιών φυσικής προέλευσης και πολλαπλής χρήσης, για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα. Ο συνδυασμός φυσικών ελαίων αργκάν, αβοκάντο, χοχόμπα και αμυγδάλου προσδίδουν στα μαλλιά και στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος τα απαραίτητα λιπίδια και βιταμίνες για λάμψη και ομορφιά. Ολοκληρωμένη λύση για την περιποίηση των μαλλιών και της επιδερμίδας,

Αρχικά να πω ότι αγαπώ τα πολυχρηστικά προϊόντα. Σε κάποιο ταξίδι θα ρίξω ένα τέτοιο προϊόν στο βαλιτσάκι μου και θα έχω περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών σε ένα μπουκαλάκι. Το συγκεκριμένο ξηρό λάδι είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει, απορροφάται γρήγορα από το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και το έχω χρησιμοποιήσει και στο πρόσωπο σε φάσεις που νιώθω το δέρμα μου να με τραβάει και να χρειάζεται μια έξτρα ενυδάτωση. Στα μαλλιά μια μικρή ποσότητα στις άκρες επίσης μου χαρίζει ενυδάτωση και υπέροχο φρουτένιο άρωμα.




Body butter με λάδι αργκάν

Βούτυρο σώματος με λάδι αργκάν, έλαιο αβοκάντο και βιολογικό ελαιόλαδο, πλούσια σε λιπαρά οξέα, βιταμίνες, καθώς και σε ανυιοξειδωτικές ουσίες, τα οποία θρέφουν και προστατεύουν την επιδερμίδα. Με αμυγδαλέλαιο, βούτυρο καριτέ και φυσικό μελισσοκέρι, για περιποίηση και ενυδάτωση επιδερμίδας.

Μετά το βραδινό ντους δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να απλώσω στο σώμα μου από ένα πλούσιο βούτυρο ενυδάτωσης.Τα βούτυρα είναι παχύρρευστες συνθέσεις που χρειάζονται περισσότερο χρόνο και καλή επάλειψη μέχρι να απορροφηθούν αλλά προσφέρουν τη μέγιστη ενυδάτωση. Έχει κι αυτό φρουτένια μυρωδιά και το ξεχωρίζω γιατί είναι ένα προϊόν που περιέχει έλαιο argan.



✼  ✼  ✼  ✼  ✼  ✼  ✼  ✼  ✼  ✼  ✼  


Αν κυνηγάτε τα φυτικά, ποιοτικά προϊόντα περιποίησης πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε κάτι από την Kalliston. Μπορείτε να τα βρείτε στην εγχώρια τουριστική αγορά και ηλεκτρονικά στα eshop www.olivegarden.gr, thinknature.eu, hairmaker.gr, www.cretanflavor.com.


Πως σας φάνηκαν; 
Ανυπομονώ για τα σχόλια σας!





⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Review

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻



2 σχόλια:

  1. Η ελιά και το ελαιόλαδο έχουν πραγματικά άπειρες χρήσεις από τον τομέα της υγείας, μέχρι της ομορφιάς αλλά και της διατροφής. Το Ελληνικό ελαιόλαδο είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή