photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Fail προϊόντα μακιγιάζ


Fail αγορές προϊόντων, αποτυχημένες επιλογές. Σε όλες μας έχει τύχει να κάνουμε κάποια αγορά που δεν μας άφησε ικανοποιημένες και είναι απόλυτα λογικό αφού δεν γίνεται να μας ταιριάζουν όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν εκεί έξω. Πολλές φορές παρασυρόμαστε από τη δύναμη της διαφήμισης η από κάποια δελεαστική προσφορά και καταλήγουμε με "λάθος" προϊόντα στη συλλογή των καλλυντικών μας. Είναι αυτά στα οποία δύσκολα θα πάει το χέρι μας όταν ξεκινάμε ένα μακιγιάζ και απλά υπάρχουν εκεί στο βάθος του συρταριού μέχρι να γίνει το πρώτο ξεκαθάρισμα και να καταλήξουν στα σκουπίδια.




Essence Night Club glamour to go 03 dance-til-dawn
Essence Night Club 03 dance-til-dawnEssence Night Club 03 dance-til-dawn


Παλέτα με 8 σκιές σε μωβ και γκρι αποχρώσεις. Σε αντίθεση με τις μονές σκιές της essence, που όσες έχω δοκιμάσει με άφησαν πολύ ευχαριστημένη, η παλέτα αυτή με απογοήτευσε σε θέμα απόδοσης και διάρκειας.Είναι "σκληρές" σκιές καθόλου βουτυρένιες και δεν έχουν καλή απόδοση.Τα μόνα θετικά είναι η μικρή σε μέγεθος-πρακτική της συσκευασία και η τιμή της.





Tommy G Loose eyeshadow 303

Σκιά σε ελεύθερη μορφή.Την επέλεξα για να τη χρησιμοποιώ για λάμψη στην εσωτερική γωνία των ματιών σε χρυσό-bronze μακιγιάζ αλλά στην εφαρμογή της διαπίστωσα ότι δεν είναι καθόλου σταθερή και εξαφανίζεται στο blending.



Wonder Liner Eyeliner Oriflame


Γενικά τα τελευταία χρόνια αποφεύγω να χρησιμοποιώ eyeliner και το έχω αντικαταστήσει με μαύρη σκιά για ένα πιο απαλό αποτέλεσμα.Το συγκεκριμένο υγρό eyeliner ήταν δώρο σε κάποιο περιοδικό και έτσι έφτασε στα χέρια μου για δοκιμή. Το βουρτσάκι του δεν με βόλεψε καθόλου στο να πετύχω μια λεπτή γραμμή και επίσης δεν στεγνώνει γρήγορα με αποτέλεσμα να μουτζουρώνομαι και να καταστρέφω όλο το μακιγιάζ .Αν όμως έχεις σταθερό χέρι και υπομονή να στεγνώσει, είναι αρκετά σταθερό.



Korres Lipliner Pencil_Red



Το παρήγγειλα από ηλεκτρονικό φαρμακείο και με απογοήτευσε μόνο η απόχρωση, καθώς περίμενα να είναι ένα καθαρό κόκκινο και τελικά είναι ένα κόκκινο-κεραμιδί που δεν είναι από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις. Κατά τ' άλλα πολύ έντονη απόδοση και αρκετά σταθερό.



Essence All About Cupcake Lipstick 53

Με το συγκεκριμένο κραγιόν είχε γίνει ένας χαμός από θετικά reviews όταν κυκλοφόρησε και ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο. Είναι ένα ενυδατικό κραγιόν καθόλου σταθερό, σε απαλή ροζ απόχρωση κάτι σαν liposan με χρώμα, τίποτα ιδιαίτερο. Ίσως μια καλή επιλογή για μακιγιάζ σε μικρές ηλικίες. 



Αυτές ήταν οι δικές μου "αποτυχημένες" αγορές σε προϊόντα μακιγιάζ.
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά?

Ποια ήταν η τελευταία δική σας fail αγορά?


⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Review

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻


10 σχόλια:

  1. Συμφώνω απόλυτα με το review σου για της Essence το lipstick που στην ουσία ειναι lip balm. Το είχα πει κ εγω πριν 1,5 χρόνο περίπου. Δεν μπορώ να καταλαβω γιατι τα λενε κραγιόν... Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς σαν ένα λιπ μπαλμ και από τα μέτρια θα έλεγα... Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Οι σκιές της essence ήταν άθλιες. Δεν είχαν απόδοση. Τις μονές σκιές μόνο αγόρασα και είναι πολύ πολύ καλύτερες. Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως με μια βάση να πετύχεις ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα αλλά δεν μπήκα καν στη διαδικασία... Με απογοήτευσαν και απλά την έβαλα στην άκρη και ξέχασα την ύπαρξή της :-)
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Το Essence All About Cupcakes ήταν το αγαπημένο μου οταν βγήκε, αλλά τώρα ξέρω ότι είναι απο τα χειρότερα κραγιον που έχω δοκιμάσει ποτε. Δεν ξερω γιατι μου άρεσε τοσο οταν το πρωτοαγόρασα. Άθλια συσκευασια και αντέχει περιπου μισή ώρα στα χείλη.

    Γιώτα
    Pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπήρξε αγαπημένο πολλών και είχε διαφημιστεί αρκετά σε blogs και YouTube αλλά εμένα με απογοήτευσε...
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Έχω κι εγώ το eyeliner από την Oriflame. Δεν με βόλεψε ποτέ το βουρτσάκι που έχει, οπότε πάντα το απλώνω με άλλο βουρτσάκι και όντως είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις με αυτό το προϊόν... Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον post :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το δοκίμασα με άλλο βουρτσακι γιατί με ενοχλεί πολύ που αργεί να στεγνώσει... Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Το Eyeliner από την Oriflame το χρησιμοποιώ χρόνια και με έχει βολέψει απίστευτα. Όντως η διάρκεια του είναι έως και την επόμενη μέρα δεν βγαίνει με τίποτα μόνο όταν κοιμηθείς και τρίβεται το πρόσωπο σου. Στην αρχή και εγώ έλεγα τι βουρτσάκι είναι αυτό αλλά τελικά είναι πανεύκολο. Μόλις το βγάζω από το μπουκαλάκι αφαιρώ όλο το περίσσιο eyeliner από πάνω ώστε να γράφει μόνο χωρίς να στάζει και στεγνώνει αμέσως και αν θέλεις πιο έντονη την γραμμή το ξαναβουτάς. Μη το πετάξεις κατά την γνώμη μου.Είναι πολύ καλό Eyeliner Και θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ γιατί δεν τελειώνει γρήγορα και έχει απίστευτη διάρκεια. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία...Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου κορίτσι μου!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή