photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Δυο αγαπημένα body lotion για ξηρές επιδερμίδες

Δυο αγαπημένα body lotion για ξηρές επιδερμίδες

Η ενυδάτωση του δέρματος είναι πολύ σημαντική και τώρα το καλοκαίρι, αφού ο ήλιος και η θάλασσα αφυδατώνουν το δέρμα μας.Εκτός από την απαραίτητη κατανάλωση άφθονου νερού, στην αγορά κυκλοφορούν πολλά προϊόντα που φροντίζουν να διατηρούμε το δέρμα μας απαλό και υγιές.Εξάλλου η εντατική ενυδάτωση διατηρεί για περισσότερο καιρό το μαύρισμα που με κόπο και ιδρώτα καταφέραμε να αποκτήσουμε.


Δοκίμασα, αγάπησα και σας προτείνω δυο ενυδατικές κρέμες σώματος που έχουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μου ρουτίνα περιποίησης!




Βούτυρο καριτέ, αμυγδαλέλαιο, έλαιο αργκάν...
Όλοι γνωρίζουμε τις ευεργετικές ιδιότητες αυτών των συστατικών και προσωπικά με ελκύει οποιοδήποτε προϊόν τα περιέχει!Το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος από την Le Petit marseillais είναι κατάλληλο για πολύ ξηρά δέρματα και κατατάσσεται στο top των αγαπημένων μου προϊόντων περιποίησης ειδικά για τους θερινούς μήνες αφού το άρωμά του είναι άκρως καλοκαιρινό. Απορροφάται αμέσως από το δέρμα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αφήνει ένα διακριτικό, εξωτικό άρωμα στο σώμα!




Το δεύτερο αγαπημένο μου είναι το θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος για εντατική φροντίδα από τη Nivea. Ενδείκνυται για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες και είναι εμπλουτισμένο με αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε.Βασίζεται στην τεχνολογία Hydra IQ, η οποία ενεργοποιεί τη δημιουργία νέων Aquaporins που είναι υπεύθυνα για τη ροή υγρασίας μεταξύ των κυττάρων της επιδερμίδας.Έχει το κλασικό και αγαπημένο άρωμα Nivea και προσφέρει τέλεια ενυδάτωση!




Τέλος να προσθέσω ότι και τα δύο έχουν εύχρηστη και βολική συσκευασία αφού έρχονται με τη μορφή αντλίας η οποία επίσης κλειδώνει έτσι ώστε να τα μεταφέρετε με ασφάλεια στη βαλίτσα σας.



Αυτά ήταν τα δύο αγαπημένα μου body lotion για ξηρές επιδερμίδες.
Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά και πως σας φάνηκε.



⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Review

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻






2 σχόλια:

  1. Δεν έχω ξηρη επιδερμίδα αλλα τωρα με τον ήλιο και τη θαλασσα ψιλογινεται! Αυτο απο nivea θελω να το δοκιμασω! Εχω ακουσει οτι αφηνει μια λαμψη στο δερμα! Ισχυει; επισης το βρηκα στο Hondos σε travel size! Σε αυτο στην Ερμού! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι μετά τη θάλασσα το δέρμα αφυδατώνεται και έχει ανάγκη από πλούσια ενυδάτωση. Όσο για τη λάμψη που λες δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο ούτε έχει glitter αν αυτό εννοείς.Αφήνει όμως τέλειο άρωμα και πετυχαίνει σούπερ ενυδάτωση αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ :) Αφού το βρήκες και σε travel size είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσεις.
      Φιλάκια!

      Διαγραφή