photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Empties #3


Προϊόντα που έφτασαν στο τέλος τους και τι εντυπώσεις μου άφησαν.
Πάμε να τα δούμε...



Πρόσωπο



Για το ντεμακιγιάζ χρησιμοποίησα τα υγρά μαντηλάκια της Pom Pon που συνηθίζω να παίρνω πάντα. Έχω δοκιμάσει και άλλα όμως πάντα καταλήγω σε αυτά. Είναι εμπλουτισμένα με Υαλουρονικό οξύ και αφήνουν απαλή την επιδερμίδα. Τα χρησιμοποιώ για να απομακρύνω τα πολλά πολλά του μακιγιάζ και στη συνέχεια πλένω το πρόσωπο μου με κάποιο καθαριστικό.

Αποφάσισα να δοκιμάσω το συγκεκριμένο ντεμακιγιάζ ματιών από τη Nivea το οποίο με απογοήτευσε πλήρως. Για να καταφέρω να το τελειώσω το χρησιμοποιούσα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Έτσουζε πάρα πολύ τα μάτια ενώ υποτίθεται ότι προορίζεται για την ευαίσθητη αυτή περιοχή και σίγουρα δεν θα το ξανά αγόραζα.



Σώμα


Τελείωσα το milk chocolate body scrub από τη σειρά Luxurious της InterΜed και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε αρκετά. Αφήνει απαλό το δέρμα και έχει τέλειο σοκολατένιο άρωμα. Τα scrub της InterΜed κυκλοφορούν σε 5 αρώματα (Vanilla madagascar, Icing Sugar, Pink Orchid, Milk Chocolate και Ginger Ylang Ylang) και υπάρχουν και τα αντίστοιχα αφρόλουτρα και body milk. Αν δεν έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτή τη σειρά, σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα, θα ξετρελαθείτε με τα αρώματα τους.

Τα αποσμητικά της Dove τα χρησιμοποιώ πολλά χρόνια, συνήθως σε μορφή σπρέι και κατά διαστήματα κάνω μια αλλαγή και παίρνω σε roll on. Το συγκεκριμένο έχει απαλό πουδρένιο άρωμα και καλή διάρκεια.



Μαλλιά


Σας έχω μιλήσει σε προηγούμενη empties ανάρτηση για το αγαπημένο μου extraordinary λαδάκι μαλλιών. Δοκίμασα λοιπόν και την αντίστοιχη μάσκα η οποία επίσης είναι εμπλουτισμένη με 6 έλαια σπάνιων λουλουδιών και μου άφησε καλές εντυπώσεις. Έχει ακριβώς το ίδιο άρωμα με το αντίστοιχο λάδι και αφήνει απαλά τα μαλλιά.

Το sunsilk για "Τέλεια Λείανση" είναι μια κρέμα χωρίς ξέβγαλμα που υπόσχεται ότι βοηθάει στο ίσιωμα των μαλλιών. Προσωπικά μου πέρασε αδιάφορο το συγκεκριμένο προϊόν. Το χρησιμοποιούσα καμιά φορά σε βρεγμένα μαλλιά για να τα ξεμπερδεύω πιο εύκολα αλλά δεν θεωρώ ότι μου πρόσφερε κάτι παραπάνω. Παρ' όλα αυτά είναι ένα οικονομικό προϊόν και έχει ωραίο άρωμα.



Νύχια

Το ξεβαφτικό νυχιών από την Maybelline είναι το αγαπημένο μου  με διαφορά. Είναι μια ειδική σύνθεση, χωρίς ασετόν, και περιέχει έλαιο αβοκάντο που προστατεύει τα ευαίσθητα νύχια.Αφαιρεί πολύ εύκολα το βερνίκι και δεν αισθάνεσαι τα νύχια καθόλου αφυδατωμένα.Το συστήνω ανεπιφύλακτα! 

❍ ❍ ❍ ❍ ❍ ❍ 
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά και αν ναι τι εντυπώσεις σας άφησε? 


⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Empties

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media

⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

16 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει το body scrub με το άρωμα Icing Sugar κι όντως είναι όπως τα λες.Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα για τη κρέμα μαλλιών της Sunsilk. Δοκίμασε τη πράσινη συσκευασία, αν σε ενδιαφέρει, για εντυπωσιακές μπούκλες. Μουάτς!
    Νανά Μιχ <3
    http://thewomansart.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα της Luxurious έμεινα πολύ ευχαριστημένη :)
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. εγώ έχω δοκιμάσει το αποσμητικό και τα μαντηλάκια τα οποία είναι και αγαπημένα μου.Θέλω πολύ να δοκιμάσω την μάσκα μαλλιών. Φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τη δοκιμάσεις, την βρίσκεις και πολύ συχνά σε προσφορά.
      Αν θες συνδύασε την και με το λαδάκι για καλύτερο αποτέλεσμα.
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. μου κανε εντυπωση το ξεβαφτικο των νυχιων... γιατι εχω αλλαξει παρα πολλα.. και μου αφηνουν τα νυχια πολυ χαλια!!!! την μασκα της loreal για τα μαλλια την εχω δοκιμασει.... σχετικα με κατι αλλες που ειναι πολυ ακριβες, για μενα ειναι και οικονομικη και μια χαρα... πολλα φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε αυτό το ξεβαφτικό θα καταλάβεις τη διαφορά με τα υπόλοιπα :)
      Για τη μάσκα συμφωνώ ότι είναι αρκετά καλή σκέφτομαι να δοκιμάσω και το σαμπουάν της ίδιας σειράς.
      Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  4. Δεν εχω δοκιμασει καποιο απο τα παραπανω, ομως μου εκανε εντυπωση το scrub Luxurious με σοκολατα και το ασετον με αβοκαντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά μου έκανε εντύπωση το ξεβαφτικό από Maybelline καθώς δεν το έχω ξαναδεί ή ακούσει! Ελπίζω να το βρω κάποια στιγμή για να το δοκιμάσω! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν εχω δοκιμασει τπτ απο τα παραπανω. εχω παρει μονο τη μασκα αλλα στην κοκκινη συσκευασια και δεν την εχω ανοιξει ακομα! φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εννοείς αυτή που είναι για βαμμένα μαλλιά την είχα παλιότερα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από την extraordinary.
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ενδιαφέρον post!Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω αλλά θα ήθελα να πάρω τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ που ανέφερες γιατί συνήθως ξεβάφομαι με γαλάκτωμα.
    Μόλις ανακάλυψα το blog σου!Έγινα και μέλος:)
    Θα χαιρόμουν πολύ αν έριχνες μια ματιά και στο δικό μου
    schoolflowers.blogspot.com
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στο blog μου :)
      Τα μαντηλάκια τα θεωρώ από τα καλύτερα που κυκλοφορούν και τα βρίσκεις σε όλα τα σούπερ μάρκετ.
      Φιλάκια!

      Διαγραφή