photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

3 ταινίες για να δείς στο Netflix


Συνδρομήτρια του Netflix το τελευταίο διάστημα έχω δει αρκετές ταινίες και θα σας προτείνω 3 από αυτές που ξεχώρισα και μπήκαν στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες που έχω δει ως τώρα. 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Netflix είναι μια συνδρομητική υπηρεσία διαθέσιμη σε περισσότερες από 190 χώρες του κόσμου που μας επιτρέπει να δούμε σειρές και ταινίες μέσω Internet σε οποιαδήποτε συσκευή (laptop,Tv,tablet,κινητό). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για ένα μήνα δωρεάν χωρίς καμία δέσμευση και με την επιλογή ακύρωσης σε οποιαδήποτε στιγμή και στη συνέχεια αν επιλέξετε να αγοράσετε κάποια μηνιαία συνδρομή οι επιλογές είναι οι εξής:
-Το basic πακέτο κοστίζει 7,99 και επιτρέπει την προβολή σε μία οθόνη*
-Το standard πακέτο για HD και ταυτόχρονη προβολή σε δύο οθόνες*  κοστίζει 9,99
-Και το premium πακέτο για ultra HD και προβολή σε τέσσερις οθόνες* ταυτόχρονα κοστίζει 11,99.


*Οι προβολές σε περισσότερες από μία οθόνες, σας δίνουν την ευκαιρία αν θέλετε να μοιραστείτε τον ίδιο λογαριασμό με άλλους, χρησιμοποιώντας το ίδιο username και password.

Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι προς το παρόν δεν διατίθενται ελληνικοί υπότιτλοι αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ταινίες και τις σειρές με αγγλικούς υπότιτλους.


Πάμε να δούμε τις δικές μου προτάσεις:



Palm Trees in the Snow (2015)

O Kilian είναι ένας νεαρός άνδρας από τα βουνά της Huesca (Ισπανία), που το 1954, επιστρέφει στο εξωτικό νησί του Fernando Poo (νήσος Μπιόκο), όπου γεννήθηκε, για να εργαστεί στις φυτείες κακάο της οικογένειάς του.Κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε αυτό το νησί θα ζήσει ένα ταξίδι προς την ωριμότητα και τη γνώση, αλλά θα πρέπει επίσης να παλέψει με τον πόνο και την απώλεια.To 2003 μετά το θάνατο του πατέρα της, μια νεαρή Ισπανίδα ανακαλύπτει ένα γράμμα που της αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα.Ψάχνοντας για τις απαντήσεις, ξεκινά ένα ταξίδι που τη φέρνει πίσω στο νησί Fernando Poo. 

Μια συγκινητική ιστορία ενός παράνομου έρωτα που γεννιέται και εξελίσσεται κάτω από τις χειρότερες συνθήκες μιας άλλης εποχής και παραμένει ζωντανός στις μνήμες των πρωταγωνιστών για πάντα. Μετά από χρόνια μια κοπέλα αναζητώντας το άλλο μισό μιας φωτογραφίας επιστρέφει στο νησί, όπου αποκαλύπτονται τα μυστικά της οικογένειάς της. Μια ταινία που σου προκαλεί έντονα συναισθήματα και σε ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη και παλιότερες εποχές.




Hush (2016)


Mια κωφάλαλη νεαρή συγγραφέας έχει μετακομίσει στο εξοχικό της και ζει μια ήρεμη μοναχική ζωή, όταν ένας μασκοφόρος δολοφόνος εμφανίζεται στο παράθυρό της και την καταδιώκει.



Όλη η ιστορία διαδραματίζεται μέσα σε μία νύχτα.Η Maddie βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν παρανοϊκό δολοφόνο και παλεύει μαζί του μέχρι το τέλος με όλα τα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει, καθώς δεν μπορεί να φωνάξει αλλά ούτε να τον ακούσει.Ένα ψυχολογικό θρίλερ που σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό.


The Fundamentals of Caring (2016)

 

Ο Ben είναι ένας πρώην συγγραφέας ο οποίος μετά απο μια προσωπική τραγωδία παρακολουθεί μαθήματα παροχής φροντίδας και ξεκινά να εργάζεται ως κατ' οίκον φροντιστής. Έτσι γνωρίζει τον Trevor, έναν ατίθασο 19χρονο με μυική δυστροφία.Μαζί ξεκινούν ένα οδοιπορικό σε όλα τα μέρη με τα οποία ο Trevor έχει αποκτήσει εμμονή μέσα από την τηλεόραση.Μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή θα ανακαλύψουν και θα κατανοήσουν την σημασία της ελπίδας και της αληθινής φιλίας.

Μια συγκινητική κωμωδία που σε αφήνει με μια αίσθηση ικανοποίησης στο τέλος και σε κάνει να εκτιμήσεις πολλά από αυτά που θεωρείς δεδομένα. Θαυμάζεις τη δύναμη ενός παιδιού που παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν χάνει την αισιοδοξία και το χιούμορ του και αποφασίζει να ταξιδέψει και να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του.




🎬   🎬   🎬

Αυτές ήταν οι ταινίες που μου άρεσαν και σας συστήνω ανεπιφύλακτα να τις δείτε. 

Αν δεν είστε ήδη συνδρομητές στο netflix, σας προτείνω τουλάχιστον να εκμεταλλευτείτε την δωρεάν μηνιαία συνδρομή και να παρακολουθήσετε όσες ταινίες η σειρές θέλετε. 
Σε κάθε περίπτωση περιμένω και τις δικές σας προτάσεις!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ανάρτηση! Τις δύο από αυτές θυμάμαι που μου τις πρότεινες και στο blog μου. Θα δω σίγουρα το The Fundamentals Of Caring :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου :)
      Είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει.
      Φιλάκια❣

      Διαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και δεν έχω δει καμία από τις 3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το HUSH ακούγεται ενδιαφέρον, θα το δω όμως όταν δεν θα ειμαι μονη στο σπιτι γιατι προβλέπω να μην κοιμάμαι το βράδυ!!! Πολυ καλές προτάσεις!! Απο σειρες τι παρακολουθείς?

    Γιώτα
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ δεν βλέπω ποτέ θρίλερ μόνη μου 🙀
      Από σειρές δεν παρακολουθώ κάτι αυτό το διάστημα.
      Είχα ξεκινήσει το Pretty little liars αλλά δεν με τράβηξε, είδα 3 επεισόδια και το παράτησα.Αν έχεις να μου προτείνεις καμιά καλή 💋

      Διαγραφή