photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Αγορές από το Time4beauty + Giveaway




Σε αυτή την ανάρτηση θα σας μιλήσω για κάποιες αγορές που έκανα πριν από αρκετό καιρό από το ηλεκτρονικό κατάστημα Time4beauty.gr



Στο κατάστημα Time4beauty βρίσκουμε μια μεγάλη ποικιλία οικονομικών καλλυντικών από αξιόλογες εταιρείες όπως Golden Rose, W7, Technic, Sixteen, Sleek, Glamorous, Elixir, Dido κ.α. Επίσης μια τεράστια γκάμα αρωμάτων τύπου, προϊόντων περιποίησης προσώπου-σώματος-μαλλιών, αξεσουάρ και μπιζού. Το eshop του Time4beauty είναι πολύ οργανωμένο και εύχρηστο, όλα τα προϊόντα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες και μπορείς εύκολα να αναζητήσεις αυτό που σε ενδιαφέρει.Θεωρώ πολύ σημαντικό να αναφέρω, ότι είχα μια άψογη εξυπηρέτηση και επικοινωνία και τα προϊόντα μου ήρθαν την επόμενη κιόλας μέρα από την παραγγελία μου, άριστα συσκευασμένα και προστατευμένα.



Το πρώτο προϊόν που επέλεξα ήταν από την αγαπημένη μου σειρά των Longstay Liquid Matte Lipstick της Golden Rose στην απόχρωση no 10. Mια ξεχωριστή, γκρι-μωβ απόχρωση που δεν μπορώ να πω ότι μου ταίριαξε ιδιαίτερα. Με τα προϊόντα χειλιών όμως δεν απογοητεύομαι ποτέ γιατί μου αρέσει να κάνω διάφορους συνδυασμούς και τα φέρνω στην απόχρωση που θέλω, είτε με κάποιο μολυβάκι είτε με άλλο κραγιόν. Π.χ το συγκεκριμένο το ανακατεύω με το no 03 (σας έχω μιλήσει εδώ) και βγαίνει μια πολύ όμορφη απόχρωση. Όσο για το προϊόν είναι καταπληκτικό από άποψη απόδοσης και διάρκειας.





Το Honolulu από W7 είναι ένα πολυσυζητημένο προϊόν για το οποίο έχουν γραφτεί πολύ καλές κριτικές και φυσικά δεν γινόταν να μην το δοκιμάσω. Επέλεξα τη loose μορφή γιατί συμφέρει από άποψη ποσότητας (είναι στα 20gr) αλλά ομολογώ ότι δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Λίγο η απόχρωση του που θα την προτιμούσα ελάχιστα πιο ζεστή για να ταιριάζει καλύτερα στον τόνο της επιδερμίδας μου, λίγο το ότι με δυσκολεύει στο σβήσιμο και μου δίνει ανομοιόμορφο αποτέλεσμα, λίγο το ότι με αυτά τα loose γίνεται ένας μικρός χαμούλης στο χώρο και λερώνεις τα πάντα.. Έχει έντονη απόδοση και θέλει προσοχή στην ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις, και η διάρκεια του είναι μέτρια.Δεν ξέρω πραγματικά τι με χαλάει περισσότερο σε αυτό το προϊόν αλλά σίγουρα δεν θα το ξανα αγόραζα.


Οι πούδρες της dido είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα και δεν λείπουν ποτέ από τη συλλογή μου. Η ποιότητά τους είναι εξαιρετική για την τόσο χαμηλή τιμή τους. Το μόνο θεματάκι είναι με τη συσκευασία η οποία χαλάει πολύ εύκολα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις, αλλά δεν στέκομαι εκεί καθώς το προϊόν είναι καταπληκτικό και πολύ οικονομικό. Οι αποχρώσεις που επιλέγω είναι η No 01 για να σετάρω το concealer και η No 03 για όλο το πρόσωπο.



Όπως ανέφερα και στην εισαγωγή, το Time4beauty διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία αρωμάτων τύπου (απομιμήσεις επώνυμων αρωμάτων) ανδρικών και γυναικείων σε συσκευασίες των 8-30-50-60 και 100ml, αλλά και μια συλλογή με ουδέτερα αρώματα όπως βανίλια και καραμέλα που επέλεξα εγώ. Εκτός από τα ουδέτερα αρώματα, παρήγγειλα και το αγαπημένο μου Ultraviolet Paco Rabanne και ενθουσιάστηκα, γιατί πρώτη φορά, μετά από μεγάλη έρευνα σε πολλά αρωματοπωλεία, βρήκα την πιο πετυχημένη απομίμηση του αυθεντικού. Προτίμησα τις μικρές συσκευασίες γιατί με βολεύουν για μέσα στην τσάντα. Όσο για τη διάρκεια τους θα τη χαρακτήριζα μέτρια, τουλάχιστον σε μένα διαρκούν το πολύ 3-4 ώρες.




Η Technic είναι μια εταιρεία που εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα και άφησε καλές εντυπώσεις σε όσες την εμπιστεύτηκαν. Διάλεξα δυο μολύβια χειλιών από τη σειρά Chunky στις αποχρώσεις Bright Pink και Dark Red και μου άρεσαν αρκετά.Είναι μαλακά μολυβάκια με έντονη απόδοση και καλή διάρκεια. Τα έχω δοκιμάσει και σε όλη την επιφάνεια των χειλιών αντί για κραγιόν, αλλά μετά από ώρα μου ξηραίνουν τα χείλη οπότε τα χρησιμοποιώ μόνο για το περίγραμμα. Τέλος μου αρέσει και με βολεύει πολύ, που έχουν ξύστρα στο καπάκι.



Από την Technic επίσης, επέλεξα το δωράκι σας, για να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξή σας.




Μία τυχερή θα κερδίσει την παλέτα σκιών Mega Nudes Eyeshadows 3 με 12 υπέροχες αποχρώσεις και το διάσημο και πολύ αγαπημένο Get Gorgeous Highlighting Powder.


Οι όροι του διαγωνισμού είναι:
1. Να γίνετε μέλη στο blog μου [εδώ]

2. Να κάνετε like στις σελίδες Karamella και Time4beauty.gr στο Facebook

3. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

***Για extra συμμετοχή ακολουθήστε με στο Instagram



Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για Ελλάδα και λήγει την Δευτέρα 

3 Ιουλίου 2017.





⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Review

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

10 σχόλια:

  1. Υπεροχότατοοοοοο δώρο!!! Ευχαριστούμε​ πολύ !!! 💗💙💚💛💗 Θέλω πολύ να είμαι η τυχερή!!!! 💋🌻💙👒 Instagram: lemon_v_lemon ❤ fb: Lemonia Vola ❤ gfc: Lemon Lemon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει τα λιπ γκλος του golden rose που γινεται ματ και ειναι φοβερο! Φοβερη και η παλετα αν και δεν την εχω δοκιμασει! Εχει ωραιες αποχρωσεις! Καλη επιτυχια σε ολες!
    Μαρια Μπρέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστούμε πολύ! ! ! 😍😘 υπέροχο δώρο! ! ! ❣❣💙💙💚💚

    ΑπάντησηΔιαγραφή