photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

RIZES Crete Φυσικά καλλυντικά με βιολογικό ελαιόλαδο




Με τη θερμοκρασία να έχει ανέβει επικίνδυνα, το μυαλό μας ταξιδεύει συνεχώς, σε νησιά, παραλίες και εξωτικά μέρη. Σήμερα θα σας πάρω μαζί μου στο αγαπημένο μου νησί, την όμορφη Κρήτη και θα γνωρίσουμε μια ελληνική εταιρία που δημιουργεί φυσικά καλλυντικά με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο. Η RIZES Crete δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών και διαθέτει μια πλήρη σειρά περιποίησης για πρόσωπο και σώμα. Τα καλλυντικά της είναι εμπλουτισμένα με φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα, ΔΕΝ περιέχουν parabens, παραφινέλαιο, σιλικόνη και ορυκτέλαιο, είναι δερματολογικά ελεγμένα και ΔΕΝ δοκιμάζονται σε ζώα🐾




Δοκίμασα το Χαλαρωτικό Αφρόλουτρο με βιολογικό λάδι ελιάς και λεβάντα, το οποίο με κέρδισε από την πρώτη στιγμή και με έκανε να αφήσω στην άκρη όλα τα υπόλοιπα και να χρησιμοποιώ μόνο αυτό, καθημερινά. Η μυρωδιά του πραγματικά με χαλαρώνει και μου θυμίζει βρεφικό αφρόλουτρο. Ο συνδυασμός ελιάς και λεβάντας αφήνει ένα διακριτικό άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας στο σώμα. Αφήνει την επιδερμίδα μου πολύ ενυδατωμένη και πραγματικά απολαμβάνω να το χρησιμοποιώ.



Όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς είναι απαλλαγμένο από επικίνδυνες ουσίες, (SLES, parabens, σιλικόνη, ορυκτέλαιο) και όλα τα συστατικά του είναι βιολογικά και φυσικής προέλευσης.




Μέσα από δειγματάκια είχα την ευκαιρία επίσης να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της εταιρίας. Την 24ωρη ενυδατική κρέμα για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες και την Αντιγηραντική ενυδατική κρέμα ματιών. Και τα δύο προϊόντα μου άφησαν καλές εντυπώσεις, απορροφούνται γρήγορα και ενυδατώνουν πρόσωπο και μάτια.
Το προϊόν όμως που ξεχώρισα και θέλω οπωσδήποτε να το αποκτήσω σε κανονική συσκευασία είναι η Θρεπτική Κρέμα Χεριών με λάδι ελιάς και αλόη. Είναι μια κρέμα χεριών που ενυδατώνει χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, αλλά αυτό που λάτρεψα είναι το άρωμα που αφήνει στα χέρια μου. Τόσο φρέσκο και δροσερό σαν να έχεις πλύνει μόλις τα χέρια σου με κάποιο ακριβό σαπούνι!



Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το site της εταιρίας RIZES Crete στο οποίο θα βρείτε όλα τα προϊόντα περιποίησης για πρόσωπο σώμα και μαλλιά, φυσικά σαπούνια και έλαια βάσεις. Θα βρείτε επίσης ένα πόσιμο υγρό τύπου Τριπλό Υαλουρονικό *συν κολλαγόνο* το οποίο περιέχει ένα ειδικά σχεδιασμένο μείγμα από τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος. Ρίξτε μια ματιά και στα πανέμορφα χειροποίητα σκεύη από ξύλο ελιάς, αλλά και στις υπέροχες συσκευασίες δώρου.

Ανυπομονώ για τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας!






⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Review

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

5 σχόλια:

  1. Υπέροχες φωτογραφίες ....Τα προιοντα δεν τα είχα ξανακούσει αλλά φαίνονται υποσχόμενα.....

    Marion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!
      Είναι εξαιρετικά προϊόντα!
      Φιλάκια ❤️

      Διαγραφή
  2. Σ' ευχαριστούμε πολύ για το post! Εγώ προσωπικά δεν ήξερα αυτήν την εταιρία αλλά μετά απ' αυτό σίγουρα θα επισκεφτώ το site για δωράκια!!
    https://greekgirlslife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν υπέροχες προτάσεις για δωράκια σε πανέμορφες συσκευασίες!
      Πολλά φιλιά 💖💖💖

      Διαγραφή