photo facebook_zpsnxsc1arf.png    photo instagram_zpspebpfdn1.png    photo twitter_zpsnujg9yn3.png    photo google_zpsbf7dg3b0.png    photo pinterest_zpsldny4jcn.png

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

🎀 Moxie 🎀



Τα προϊόντα της Moxie τα συναντούσα πολύ συχνά σε αγαπημένα blogs και στα social media και πάντα με επηρέαζε θετικά η φιλοσοφία αυτής της εταιρείας, με τις χαρούμενες, κοριτσίστικες, συσκευασίες και τα μηνύματα "συμπαράστασης", που περνούσε στο γυναικείο κοινό, για τις δύσκολες μέρες. Η αλήθεια είναι, ότι έμενα προσκολλημένη για πολλά χρόνια σε συγκεκριμένες εταιρίες που είχα τεστάρει αρκετά, γιατί πάνω από όλα σε αυτό το κομμάτι, είναι η αποτελεσματικότητα. Μέχρι που δοκίμασα τα προϊόντα της Moxie και διαπίστωσα ότι το όμορφο περιτύλιγμα, που πραγματικά σου φτιάχνει τη διάθεση εκείνες τις μέρες που σου φταίνε όλα, συνδυάζεται και με άριστη ποιότητα!


Η Moxie προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων γυναικείας υγιεινής, τα οποία είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά, εγγυόνται τη μέγιστη απορροφητικότητα και είναι πολύ φιλικά ακόμα και στο πιο ευαίσθητο δέρμα. 

Οι σερβιέτες της σειράς έχουν κατά μέσο όρο 50% περισσότερο βαμβάκι, 50% λιγότερη κόλλα, 50% λιγότερο πλαστικό και 80% περισσότερη απορροφητικότητα, γεγονός που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά προϊόντα. Τα ταμπόν είναι παρασκευασμένα από βαμβάκι, πολυεστέρα και μεταξένιες ίνες rayon, με εξωτερική επικάλυψή (Silken Glaze Cover) που τα καθιστά εύκολα στη χρήση, ενώ το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι ο σχεδιασμός Clover Care, δηλαδή τα «διπλά κανάλια», τα οποία εγγυώνται μεγαλύτερη απορροφητικότητα και μηδενική διαρροή.

Η υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με τις υπέροχες συσκευασίες είναι το μυστικό της επιτυχίας και ο λόγος που οι γυναίκες αγαπούν τα προϊόντα αυτής της εταιρείας.




Αν μου ζητούσαν να μαντέψω το περιεχόμενο αυτού του πανέμορφου ροζ μεταλλικού κουτιού, το μυαλό μου θα πήγαινε σε ζαχαρωτά και καραμέλες. Τώρα αυτό το girly κουτάκι διακοσμεί όμορφα το ντουλάπι του μπάνιου μου και είναι ακόμα μια υπέροχη ιδέα της Moxie. Υπάρχουν και μεταλλικές συσκευασίες για σερβιέτες και σερβιετάκια, που δυστυχώς δεν μου έστειλε η εταιρεία για να σας τις δείξω, οι οποίες είναι ιδανικές για μέσα στην τσάντα και σίγουρα δεν θα σε εκθέσουν τη στιγμή που ο σωσίας του Σάκη Ρουβά θα προσφερθεί ευγενικά να σε βοηθήσει να μαζέψεις τα υπάρχοντά σου από το πάτωμα. 
Κι αν σου τύχει…?





Η Moxie είναι επίσης γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση. Από το 2015, έχει στηρίξει μέχρι στιγμής 10.888 κορίτσια στην Ουγκάντα, να συνεχίσουν το σχολείο από το οποίο απουσίαζαν και πολλές φορές εγκατέλειπαν, γιατί δεν είχαν πρόσβαση σε προϊόντα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας.




Αν ακόμα δεν έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα της Moxie νομίζω θα βρείτε αρκετούς λόγους για να το κάνετε σύντομα.


⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻
Περισσότερες αναρτήσεις στην κατηγορία Review

Γίνε μέλος στο bl♡g μου

Ακολούθησε με στα social media
⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻⎻

2 σχόλια:

  1. Κι εγώ τα βλέπω πολύ τα συγκεκριμένα προϊόντα και θέλω εδώ και καιρό να τα δοκιμάσω! Πολύ ωραίο άρθρο!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!
      Θα ξετρελαθείς με τις συσκευασίες τους ;-)
      Φιλάκια!!!

      Διαγραφή